Hallo Prulleke,

Welkom bij de Stampin’ Hop! bloghop. Wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Deze hop is een initiatief van mijn teamgenoot Ingrid Nellen (InkyCards.nl). We houden iedere maand een hop waarbij we binnen vooraf bepaalde thema’s onze projecten delen. Hiervoor zullen we uiteraard uitsluitend actuele Stampin’ Up! producten gebruiken (tenzij we iets moeten gebruiken dat niet in het assortiment zit). Op die manier is het voor jou ook meteen makkelijk om je favoriete creaties na te maken.

Thema

Deze keer heeft de hop als thema Verjaardag. Het is namelijk de verjaardagsmaand van Ingrid. Sterker nog ze was op dezelfde dag jarig als mijn vader (3 september). Met verjaardagen kun je natuurlijk alle kanten uit dus ik verwacht deze keer ook heel veel verschillende kaarten te zien.

Vrolijke Viooltjes

Voor mijn kaart heb ik gekozen om met de Vrolijke Viooltjes stempels en bijpassende Viooltjesstansen te werken. De viool is namelijk de geboortebloem van mensen uit de maand februari, zoals ik. Op die manier heb ik verjaardag op een extra manier kunnen verwerken.

Werkwijze

Ik heb een snelle schets gemaakt met daarop 3 bloemen, een spreuk en een paneeltje. Daarna ben ik heel trouw aan mijn schets gebleven . De kleuren die ik gebruikte om de viooltjes te stempelen waren: Daffodil Delight, Crushed Curry, Pumpkin Pie, Calypso Coral en Memento Tuxedo Black. Uit wat Garden Green cardstock sneed ik wat blaadjes om achter mijn uitgestanste bloemen te kunnen plaatsen. Ik koos voor een stuk Crushed Curry in de achtergrond dat ik met de Gingham Embossing folder wat reliëf gaf.

De spreuk heb ik met Calypso Coral embossingpoeder op Old Olive cardstock gebruikt. Deze embossingpoeder is al jaren niet meer in het assortiment. Hoewel je natuurlijk ook met wit de spreuk kunt embossen, wilde ik graag de Calypso Coral kleur nog eens terug laten komen. De spreuk heb ik met de Beautiful Shapes stansen uitgesneden en met Stampin’ Dimensionals opgeplakt. Het geheel is geplakt op een basis van So Saffron kaartkarton.

Verder hoppen

Ik weet zeker dat de ander demonstratrices uit deze bloghop ook prachtige projecten hebben om met je te delen. Je vindt ze hieronder. Zoek gewoon naar mijn naam (Leonie François – www.prulleke.nl) en klik op de naam onder de mijne om door te springen naar het volgende blog.

1. Ingrid Nellen – InkyCards.nl
2. Marlieke
3. Karin’s Papercraft – Karin de Laat
4. Stampintime met Relinde
5. Ingrid Heijnen – www.korucreativitijd.nl
6. Leonie François – www.prulleke.nl
7. Marieke Bart – De Stempelcoach

Powered by… Mister Linky’s Magical Widgets.

Ik hoop dat je wat interessante ideeën hebt gezien en dat je volgende maand weer komt kijken. De Stampin’ Hop vindt elke 3e vrijdag van de maand plaats. Uiteraard kun je ook vaker terugkomen naar mijn site als je meer inspiratie op wilt doen. Vergeet ook niet op je op te geven voor mijn nieuwsflits als je elke week even op de hoogte wilt worden gebracht van acties van Stampin’ Up! en informatie over Prulleke activiteiten.

Tot de volgende keer.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice