Hallo Prulleke,

Welkom bij de Stampin’ Hop! bloghop. Wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Deze hop is een initiatief van mijn teamgenoot Ingrid Nellen (InkyCards.nl). We houden iedere maand een hop waarbij we binnen vooraf bepaalde thema’s onze projecten delen. Hiervoor zullen we uiteraard uitsluitend huidige Stampin’ Up! producten gebruiken (tenzij we iets moeten gebruiken dat niet in het assortiment zit zoals bijvoorbeeld een powder tool). Op die manier is het voor jou ook meteen makkelijk om je favoriete creaties na te maken.

Thema

Deze keer heeft de hop als thema de uitloopartikelen. Over minder dan een maand komt de nieuwe jaarcatalogus al weer uit en dat betekent dat we afscheid gaan nemen van een hoop prachtige producten die in het huidige assortiment zitten. Om deze nog een keer goed onder de aandacht te brengen gaan we werken met onze favoriete producten die uit de collectie gaan. Wil je nog iets bestellen van de uitlooplijst, wacht daar dan alsjeblieft niet mee want op = op!

Pattern Party Designpapier voor Gastvrouwen – 155426

Pattern Party Designpapier, foto van Stampin’ Up!©2022

Ik heb met mijn kaart eigenlijk geprobeerd om meerdere producten te highlighten. Ten eerste het Pattern Party Designpapier. Dit papier kun je niet zo maar kopen. Je kunt hem alleen aanschaffen wanneer je in aanmerking komt voor Stampin’ Rewards. Wanneer je een (gezamenlijke) bestelling plaatst vanaf € 200,- mag je voor een percentage van het totale bestede bedrag producten uitzoeken. Afhankelijk van hoe hoog het uiteindelijke bedrag is, wordt het percentage hoger maar het begint bij 10%. Dit papier is een van de artikelen waar je extra kunt uitzoeken met de Rewards. Ik kan het je van harte aanraden om dit papierpakket nog te kiezen nu het kan. Het bevat 12 verschillende dubbelzijdige prints die aan de ene kant een felle kleur hebben en aan de andere kant een zwart/wit print hebben. Bovendien zitten er 4 vellen van iedere print in. In totaal heb je dus 48 vellen DSP!

Pampered Pets stempelset – 152520

Pampered Pets stempelset, foto van Stampin’ Up!©2022

Het andere artikel dat ik onder de aandacht wil brengen is de Pampered Pets stempelset. Deze leuke honden en katten zijn een leuk accent op iedere kaart. Het leuke is dat ze ook leuk zijn in iedere kleurencombinatie. Het is een hele leuke manier om een kaart persoonlijker te maken door het huisdier te kleuren zodat deze er uit ziet als de favoriete viervoeter van de ontvanger. Met een aantal verschillende spreuken erbij is dit echt een set die ik ga missen als deze uit de collectie is.

Playful Alphabet Dies – 152706

Playful Alphabet dies, foto van Stampin’ Up!©2022

Het laatste artikel dat echt nog even in het zonnetje dient te worden te gezet, zijn de Playful Alphabet dies. Persoonlijk snap ik er niks van dat deze uit de collectie gaan maar goed des te meer reden om ze nu te kopen nu het nog kan! Met alfabet stansen heb je de mogelijkheid om iedere spreuk of naam te maken die je wilt. Er zit bovendien ook een compleet nummerset in, duplicaat letters van veelvoorkomende karakters, leestekens en speciale lettertekens (waaronder de ç wat handig is als je François heet…). Je kunt de letters als 1 laag opplakken of meerdere letters op elkaar pakken voor een stevigere kartonnen look. Je kunt ook het negatief gebruiken (zoals ik heb gedaan) of ze weer in elkaar puzzelen voor een inlay of eclips-techniek. Met andere woorden: zo veelzijdig als deze stansen zijn er niet veel!

Werkwijze

Voor mijn kaart vandaag heb ik de Scrappy Strip Techniek van Bruno Bertucci nog een keer van stal gehaald. Ik heb een aantal van de Pattern Party papiertjes gekozen. Hierbij heb ik een papiertje gekleurd met watercolor pencils en mijn Blender pens. Ook heb ik een stuk Pool Party cardstock een stippeltjes patroon gegeven door de stippels van de Basic Pattern Decorative Masks over te tekenen met watercolor pencils. Daarna gebruikte ik opnieuw de Blender Pens om de stippen wat verder te kleuren. De Masks gaan trouwens ook uit het assortiment. Het is weer zo’n artikel waar je heel veel mee kan doen en eentje die ik je echt kan aanraden. Bovendien zijn ze nu afgeprijsd naar € 7,80 dus doe er je voordeel mee!

De strookjes heb ik op een stuk Bermuda Bay cardstock geplakt en mijn spreuk met de stansjes uitgesneden. Ik plakte het op een tweede laag Bermuda Bay voor ik het op mijn laag Basic White plakte. Op een ander stukje Basic White stempelde ik mijn katje die ik met Stampin’ Blends een beetje kleurde als onze kat: Depp. Ik plakte hem met Stampin’ Dimensionals op de strookjes laag en plakte alles op een slimline basiskaart van Thick Basic White cardstock.

Verder hoppen

Ik weet zeker dat de ander demonstratrices uit deze bloghop ook prachtige projecten hebben om met je te delen. Je vindt ze hieronder. Zoek gewoon naar mijn naam (Leonie François – www.prulleke.nl) en klik op de naam onder de mijne om door te springen naar het volgende blog of begin weer bovenaan bij nummer 1.

1. Ingrid Nellen – InkyCards.nl
2. Marlieke – Stampin’ Adventures
3. Stampintime met Relinde
4. Karin’s Papercraft – Karin de Laat
5. Marieke Bart – De Stempelcoach
6. Ingrid Heijnen – www.korucreativitijd.nl
7. Leonie François – www.prulleke.nl

 

Powered by… Mister Linky’s Magical Widgets.

 

Ik hoop dat je wat interessante ideeën hebt gezien en dat je volgende maand weer komt kijken. De Stampin’ Hop vindt elke 3e vrijdag van de maand plaats. Uiteraard kun je ook vaker terugkomen naar mijn site als je meer inspiratie op wilt doen. Vergeet ook niet op je op te geven voor mijn nieuwsflits als je elke week even op de hoogte wilt worden gebracht van acties van Stampin’ Up! en informatie over Prulleke activiteiten.

Tot de volgende keer.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice