Hallo Prulleke,

Vandaag heb ik een bericht over een set kaarten die ik heb gemaakt. Iedere maand doe ik namelijk mee met de Stampin’ Hop Instahop. Elke maand heeft een ander thema. Alle deelnemers maken een project. Op de derde vrijdag van de maand om 19:00u delen we dit op onze Instagram accounts.

Het thema van deze maand is Sale-a-bration. Heel logisch eigenlijk want tot 29 februari is het nog Sale-a-bration. Daarom willen we je natuurlijk zo veel mogelijk manier laten zien waarop je de gratis artikelen kunt gebruiken. Ja, dat lees je goed: Gratis artikelen. Wanneer je een bestelling plaatst ter waarde van minimaal € 60,- mag je al producten uit de speciale Sale-a-bration folder kiezen. Heb je een veelvoud van € 60,- dan heb je dus meer keuze. Er zijn ook enkele artikelen die je kunt kiezen wanneer je een bestelling plaatst vanaf € 120,-. Er is dus volop keuze voor ieder budget.

Het artikel waar ik vandaag mee wilde werken was het schitterende Zalig Zomers designpapier. Ik ben dol op de kleurencombinatie van het Poppy Parade rood met het Pool Party blauw. Ik word er echt vrolijk van. Daarom wilde ik de papiertjes gebruiken die ik heb gekozen. Om meteen zo veel mogelijk waar voor mijn geld te krijgen, besloot ik te gaan zoeken naar een leuke One Sheet Wonder. Dat is een manier waarop je verschillende paneeltjes snijdt van je designpapier. Vervolgens mat je die weer op gekleurd cardstock en met een spreukje en wat kleine embellishments erbij heb je in een handomdraai een aardige stapel kaartjes.

Aangezien ik twee verschillende prints wilde combineren, besloot ik het snijpatroon voor beide vellen papier te volgen. En zo had ik dus ineens 10 kaarten gemaakt.

Om mijn kaarten te versieren heb ik verschillende producten gebruikt. Om te beginnen heb ik enkele extra producten uit het Sale-a-bration aanbod gebruikt. De ‘Geniet van Vandaag’ spreuk is afkomstig uit de Wensen uit het Hart-stempelset. En de blauwe steentjes die ik her en der heb opgeplakt zijn afkomstig uit de set Ondoorzichtige Facetsteentjes. Deze schtitteren prachtig. In een set zitten 150 zelfklevende steentjes, 30 kleintjes (4mm) en 20 grote (5mm) in ieder van deze 3 kleuren: Calypso Coral, Pecan Pie en Pool Party.

Daarnaast heb ik ook producten uit het betaalde assortiment gebruikt. Zo heb ik een kleine strikjes geknoopt met het witte twine uit de Bakkertouw-basisset en uit het Bakkerstouw- set met drie kleuren heb ik een stuk van het Flirty Flamingo twine om te strikken. Deze laatste set bakkerstouw kun je terug vinden in de januari-april mini catalogus op pagina 33 als onderdeel van de Lighter Than Air-suite. Ook vind je in de mini catalogus op pagina 13 Hooray for Surprises, de Engelse variant van de stempelset die ik heb gebruikt: Vol Verrassingen. Ik ben dol op de Groetjes en Veel Liefs spreuk. Die kan wat mij betreft voor veel verschillende gelegenheden worden gebruikt. Ook al ben ik niet zo kapot van de afbeeldingen, heb ik ook de bloem gebruikt op mijn kaarten en ik ben wel tevreden met hoe die er uit ziet.

De andere bloemen stempels die ik heb gebruikt op een aantal van de kaarten komen uit Season of Chic. Deze stempelset zit al wat langer in het assortiment en is terug te vinden in de jaarcatalogus. De set is echt een grote set met een goede mix van tijdloze afbeeldingen die het hele jaar door gebruikt kunnen worden en liefdevolle spreuken. Mocht je deze nog niet in de kast hebben staan, het is een aanrader! Een andere aanrader die ik heb gebruikt voor deze kaarten zijn de Sweet Thoughts Memories & More kaartjes. Ik heb zowel de stickers gebruikt als accent als een afbeelding uit de kaart geknipt ter versiering van een van de kaartjes. Met de Memories & More kaartjes is zo veel mogelijk dat ze een hele goede investering zijn. Zeker voor de prijs.

Tot slot heb ik nog een tweetal Nederlandse stempelsets uit de jaarcatalogus gebruikt: Feestballonnen en Een Rondje Gelukswensen. Door de twee verschillende feestelijke spreuken te gebruiken heb ik nu kaarten die geschikt zijn voor een verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis.

Je ziet dat je door simpele paneeltjes te snijden al heel snel een leuk kaartje hebt dat maar weinig versiering nodig heeft.

Heb jij een favoriet in mijn stapel zitten? Laat het me weten. En vergeet ook niet om naar Instagram te gaan om deel te nemen aan de Stampin’ Hop Instahop voor nog meer Sale-a-bration inspiratie.

Tot de volgende keer,

Veel knutselplezier!

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice