Hallo Prulleke,

Welkom bij de Stampin’ Hop! bloghop. Wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Deze hop is een initiatief van mijn teamgenoot Ingrid Nellen (InkyCards.nl). We zullen iedere maand een hop houden waarbij we binnen vooraf bepaalde thema’s onze projecten delen. Hiervoor zullen we uiteraard uitsluitend huidige Stampin’ Up! producten gebruiken (tenzij we iets moeten gebruiken dat niet in het assortiment zit zoals bijvoorbeeld een powder tool). Op die manier is het voor jou ook meteen makkelijk om je favoriete creaties na te maken.

Thema

Deze keer heeft de hop als thema de lente. Volgens mij zijn we allemaal wel toe aan de positiviteit en het optimisme dat hoort bij dit seizoen dus je zult in deze hop veel prachtige kleuren zien. De lentebloemen en diertjes zullen het voortouw nemen en dat zie je niet alleen in mijn project. Vandaag kun je hoppen langs de verschillende blogs van de deelnemers om creaties te zien de we maakten op het lentegevoel met je te delen.

Hand-Penned suite – 155503

Hand-Penned suite, foto van Stampin’ Up!©2022

De kleuren in deze suite gillen gewoon lente. De prachtige pastelkleuren, de watercolor effecten en de vrolijke bloemen zijn voor mij het summum van lente in een papiertje. Natuurlijk wilde ik deze suite daarom gebruiken om mijn kaartje voor deze maand mee te maken.

Werkwijze

Ik begon met een stuk Petal Pink kaartkarton als basiskaart. Hierop stempelde ik met Petal Pink inkt de grote stempel meerdere keren. Ik koos vervolgens een van de designpapiertjes uit en scheurde deze langs 1 rand weg. Op een stuk Basic White kaartkarton stempelde ik de afbeelding van de bloemen nog een keer en kleurde deze met inkt en waterpainters. Met de bijpassende stans sneed ik de afbeelding uit. Om hem wat af te laten steken van de achtergrond sneed ik een geschulpte cirkel uit Soft Succulent Shimmer Vellum. Hierachter plaatste ik wat Striped Organdy Ribbon. Zowel de geschulpte cirkel als de gekleurde bloemen zijn met Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt.

Verder hoppen

Ik weet zeker dat de ander demonstratrices uit deze bloghop ook prachtige projecten hebben om met je te delen. Je vindt ze hieronder. Zoek gewoon naar mijn naam (Leonie François – www.prulleke.nl) en klik op de naam onder de mijne om door te springen naar het volgende blog.

1. Ingrid Nellen – InkyCards.nl
2. Marlieke – Stampin’ Adventures
3. Ingrid Heijnen – www.korucreativitijd.nl
4. Stampintime met Relinde
5. Karin’s Papercraft – Karin de Laat
6. Leonie François – www.prulleke.nl
7. Marieke Bart – De Stempelcoach

 

Powered by… Mister Linky’s Magical Widgets.

 

Ik hoop dat je wat interessante ideeën hebt gezien en dat je volgende maand weer komt kijken. De Stampin’ Hop vindt elke 3e vrijdag van de maand plaats. Uiteraard kun je ook vaker terugkomen naar mijn site als je meer inspiratie op wilt doen. Vergeet ook niet op je op te geven voor mijn nieuwsflits als je elke week even op de hoogte wilt worden gebracht van acties van Stampin’ Up! en informatie over Prulleke activiteiten.

Tot de volgende keer.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice