Hallo Prulleke,

Welkom bij de Stampin’ Hop! bloghop. Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij deze laatste bloghop van het jaar. Deze hop is een initiatief van mijn teamgenoot Ingrid Nellen (InkyCards.nl). We houden iedere maand een hop waarbij we binnen vooraf bepaalde thema’s onze projecten delen. Hiervoor zullen we uiteraard uitsluitend actuele Stampin’ Up! producten gebruiken (tenzij we iets moeten gebruiken dat niet in het assortiment zit). Op die manier is het voor jou ook meteen makkelijk om je favoriete creaties na te maken.

Volgend jaar gaan we de dingen een klein beetje anders aanpakken. Dan wordt dit een Instagramhop met bijpassende blog berichten voor meer details. Dus als je dan wilt doorhoppen naar de projecten van de andere deelnemers, dan kun je dat via Instagram doen.

Thema

Deze keer heeft de hop als thema Winter. Op die manier kunnen we een hoop verschillende producten met je delen en je zult dan ook heel veel verschillende interpretaties zien van wat winter voor ons betekent.

Fantastische Feestdagen

Aanvankelijk wilde ik weer een schattig kaartje maken met de Pinguïnpret stempelset maar aangezien ik dat in oktober ook al had gedaan, en ik in november niet mee had gedaan, moest ik iets anders verzinnen. Het leek me leuk om een nieuwjaarskaartje te maken en in de Fantastische Feestdagen set zit een hele lieve spreuk. Deze was perfect.

Het is heel moeilijk om Wink of Stella op een foto vast te leggen maar in het echt ziet het er prachtig uit.

Werkwijze

Zoals altijd begon ik met een basiskaart van Thick Basic White cardstock. Ik wist dat ik een kleinere witte laag wilde om op te stempelen en daarom sneed ik mijn regulier Basic White cardstock op 13,35 x 9 cm. Hierop stempelde ik in Tahitian Tide de spreuk uit Fantastische Feestdagen. De kaart wilde ik versieren met mijn nieuwe stempelset Decorative Borders. Deze hebben alle deelnemers aan het On Stage evenement gewonnen. De set zal straks te verkrijgen zijn in de januari-april mini catalogus. Mocht je niet tot dan willen wachten, dan kun je er ook voor kiezen om nu in te stappen en de set toe te voegen aan je starterpakket.

Hoewel de afbeelding die ik heb gebruikt op de doos horizontaal is afgebeeld, leek het me leuk hem verticaal te gebruiken als een soort van ijspegel. Ik koos er voor om verschillende koele kleuren in pasteltinten te gebruiken. Mint Macaron, Fresh Freesia, Soft Sea Foam en Balmy Blue geven me chique winterse vibes. Om de kaart echt af te maken en het Sprankelende idee wat kracht bij te zetten, gebruikte ik wat Wink Of Stella over de cursieve woorden en in de ijspegelruitjes.

Verder hoppen

Ik weet zeker dat de ander demonstratrices uit deze bloghop ook prachtige projecten hebben om met je te delen. Je vindt ze hieronder. Zoek gewoon naar mijn naam (Leonie François – www.prulleke.nl) en klik op de naam onder de mijne om door te springen naar het volgende blog.

1. Ingrid Nellen – InkyCards.nl
2. Marlieke – Stampin’ Adventures
3. Karin’s Papercraft – Karin de Laat
4. Stampintime met Relinde
5. Leonie François – www.prulleke.nl

Powered by… Mister Linky’s Magical Widgets.

Ik hoop dat je wat interessante ideeën hebt gezien en dat je volgende jaar weer mee hopt. Dan gaan we onze Stampin’ Hop echter in een ander jasje steken. Het wordt een InstaHop (dus via Instagram). Onze creaties kunnen dan ook een begeleidend blog bericht hebben, maar dat mag de ontwerper zelf bepalen. Het blijft de 3e vrijdag van de maand om 14:00 u. Dus vergeet niet om me ook op Instagram te volgen (Prulleke Instagramfeed) Uiteraard kun je ook vaker terugkomen naar mijn site als je meer inspiratie op wilt doen. Vergeet ook niet op je op te geven voor mijn nieuwsflits als je elke week even op de hoogte wilt worden gebracht van acties van Stampin’ Up! en informatie over Prulleke activiteiten.

Tot de volgende keer.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice