Hallo Prulleke,

Oh nee! Ineens kom je er achter dat je bent vergeten om een kaart te sturen naar je nicht die morgen jarig is. Wat nu? Je kunt natuurlijk snel naar de winkels fietsen (in deze hitte!) om daar te zoeken of ze een leuke kaart hebben. Of je pakt snel een paar artikelen bij elkaar en maakt in dezelfde tijd een leuke handgemaakte kaart. Dan hoef je er alleen nog even uit om hem op de post te doen.

Mijn kaartje maakte ik trouwens niet voor de verjaardag van een nicht, maar voor mijn buurjongen. Hij is geslaagd voor zijn VWO! Super goed gedaan! Dat verdient natuurlijk ook een kaartje.

Bright & Beautiful Memories & More Card Pack

Bright & Beautiful Memories & More Card Pack, images®Stampin’Up!©2023

Een handgemaakte kaart maken, hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn of uren te duren. Met een paar slimme materialen kom je al snel een heel eind. Om te beginnen is er de Bright & Beautiful Memories & More lijn. Deze bevat een set basiskaarten met wat leuke dessins. Daardoor hoef je niet tegen een blanco stuk kaartkarton te staren en te wachten op inspiratie. Het begin is immers al gemaakt. Deze kun je heel leuk combineren met de Bright & Beautiful Memories & More Card Pack. Dit pak bestaat uit kaartjes van (ongeveer) 10 x 15 cm en van (ongeveer) 7,5 x 10 cm. Allemaal dubbelzijdig met allerlei vrolijke prints en teksten. Je kunt er alle kanten mee uit. Bovendien zit in de set 2x 2 vellen met stickers om je projecten mee te versieren. Zo kun je snel je combinatie maken.

Kleurvariatie en diepte

Naast de Memories & More producten, bestaat er ook een suite collectie met de naam Bright & Beautiful met nog meer bijpassende producten. Denk aan een stempelset, stansenset, designpapier en een pak met gedessineerde acetaat vellen. Erg leuk om te combineren met de Memories & More artikelen. Voor mijn kaart vandaag, gebruikte ik de stansen en het designpapier. Het designpapier kun je overigens nog tot en met 30 juni met 15% korting aanschaffen. Het is een pak met 48 dubbelzijdige, kleurrijke prints waar je helemaal vrolijk van wordt. Het zijn steeds 4 vellen in 12 verschillende dessins dus je hebt voldoende om te gebruiken of te bewaren. (Ik weet dat sommigen het moeilijk vinden om te snijden in het prachtige papier.)

Omdat al deze producten zo mooi op elkaar zijn afgestemd, is het niet moeilijk om er een mooie kaart mee te maken. De Memories & More lijn kun je echter ook gebruiken met foto-insteekhoesjes om zo snel wat extra’s toe te voegen aan je foto albums. Ze bieden plekken om wat bij de foto’s te schrijven en er een mooi geheel van te maken. Erg leuk voor later.

Namaken

Wil jij deze kaart namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Ten eerste heb ik een link voor je gemaakt waarmee je naar mijn project op de Stampin’ Up! site gaat. Hier vind je niet alleen een gratis downloadbare PDF van de stap voor stap uitleg hoe ik deze kaart heb gemaakt. Er is ook een link naar een boodschappenlijst met alle producten die ik heb gebruikt. Optie twee is natuurlijk het bekijken van het bijbehorende YouTube filmpje.

Wil je vervolgens iets aanschaffen om zelf ook creatief aan de slag te kunnen, dan vind je onder het filmpje links naar de webshop. Vergeet niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. En denk ook aan die geweldige actie op het Designpapier die nog loopt tot en met 30 juni! De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice