Hallo Prulleke, Hello Snippet,

Vandaag doe ik weer mee met de Scrapbooking Global Theme Challenge Blog Hop. Leuk, heh? Ik wil je vast bedanken dat je een kijkje neemt bij deze hop. Je zult naast mijn layout nog een hoop meer inspiratie vinden door te klikken op de namen die onderaan de post staan gelinkt.

Today is my second time participating in the Scrapbooking Global Theme Challenge Blog Hop. Fun, isn’t it? I want to start by thanking you for taking a look at this hop. You will see loads more inspiration aside from just my layout by clicking on the names at linked at the bottom of this post.

Challenge

De uitdaging voor deze maand was om veel laagjes te gebruiken in de layout. Hier kan ik wel wat mee. Ik vond het heerlijk om te bedenken wat ik allemaal nog meer kon verwerken op deze pagina.

This months challenge was to create a layout using lots of layers. I’m sure I can do something fun with this. I loved coming up with all the different ways to add more layers to my page.

Layout

Natuurlijk ben ik begonnen met verschillende lagen dessinpapier uit te zoeken. Zo wist ik snel dat het een hoop geel zou zijn met zwart-wit. De eerste lagen die ik dus echt toevoegde was de inktlaag met de spetters erop. Hiervoor gebruikte is stempels en echte spetters met een penseel. Op een van mijn laagjes papier voegde ik wat lijnen toe. Het label had ik uitgestanst en ook met stiften wat extra kleur en een lijntje gegeven. De hartjes stansen zijn uit een hele oude set maar omdat hartjes zo tijdloos zijn en perfect paste bij deze layout heb ik ze toch gebruikt. Vellum is een leuk materiaal om wat laagjes mee te maken. Het leidt niet af en biedt veel toegevoegde waarde. Natuurlijk moest ik ook wat Baker’s Twine toevoegen. En wat is nou een layout zonder bling? Dus strooide ik als finishing touch wat Glossy Dots op de pagina.

Of course I started by selecting different layers of designer series paper. That lead me to the colourpalet of yellow with black and white. However, the first layer I actually added was the ink layer with the splatters on top. To make them I used both a stamp and an actual brush. On one of my paper layers I drew some lines. The die-cut label was given some extra colour and a black line with Stampin’ Write markers. While the heart dies are quite old, hearts are timeliss and they fit the layout perfectly, so I used them anyway. Vellum is such a fun material to make layers with. It doesn’t distract and adds lots of interest. Of course I had to add some Baker’s Twine to the layers. And what is a layout without bling? So I sprinkled some Glossy Dots on the page as a finishing touch.

Hart/heart

Hoewel ik dit een ontzettend leuke uitdaging vond, was het ook een pittige. Dit was de eerste foto van Depp, onze kat, die ik heb gescrapt sinds hij afgelopen december is overleden. Ik mis hem nog steeds en je ziet op de foto duidelijk wat een belangrijk deel hij was van ons gezin. Ik ben heel blij dat deze layout zo mooi is geworden. Hieronder zie je een lijst met nog meer deelnemers aan deze hop. Klik dus vooral door om nog meer inspiratie te vinden en vergeet niet om overal een berichtje achter te laten. Dat is superleuk om te lezen.

Although I loved this challenge, it was also… well… challenging. This is the first picture of Depp, our cat, that I have scrapbooked since he died last December. I still miss him dearly and you can tell by the photo what an important member of our family he was. I’m glad this layout turned out this beautifully. You will find a list of other participants of this hop below. So please feel free to click on through for more inspiration and remember to leave a comment on each post. It’s so much fun to read them.Blog Hop Index


YouTube

Wil je zien hoe ik deze layout heb gemaakt? Neem dan gerust een kijkje op mijn YouTube kanaal. Daar vind je onder andere hoe dit project tot stand kwam. Iedere dinsdag en vrijdag komt er een nieuw filmpje bij met nieuw inspiratie of informatie dus vergeet je niet te abonneren als je er toch bent.

Would you like to see me make this layout? Take a look at my YouTube channel. You will find a video of how this project came to be. Every Tuesday and Friday I have a new video uploaded with new inspiration or information. So remember to subscribe when you are over there.

Dat was hem weer voor nu. Ik wens je zoals altijd veel knutselplezier en graag tot de volgende keer.

That’s it for now. I wish you happy crafting and see you next time.

Liefs, Love,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice