Hallo Prulleke,

Deze maand is er een speciaal pakket aan producten beschikbaar. Met deze golvende stempels, stansen en meer kun je van alles vieren. Het Quite Curvy Gevarieerd Pakket is ontworpen zodat je voor een verscheidenheid aan speciale momenten unieke creaties kunt maken.

Het Quite Curvy Gevarieerd pakket is beschikbaar van 3 november 2020 tot 4 januari 2021 en bestaat uit 2 verschillende stempelsets, een set stansen en een exclusief pakket designpapier. In dit bericht vertel ik je graag alle wetenswaardigheden over dit pakket.

Quite Curvy productpakket

Het eerste artikel uit het pakket is het Quite Curvy productpakket. Deze bestaat uit de fotopolymeerstampelset Quite Curvy en de coördinerende Curvy stansen. Deze artikelen zijn een vroege release uit de januari-juni Mini Catalogus die 5 januari uitkomt. De Quite Curvy stempelset bevat 12 stempels van zowel wat spreuken als afbeeldingen. De spreuken zijn geschikt voor de meeste alledaagse gelegenheden. De afbeeldingen zijn van vogeltjes en een aantal gegolfde botanische afbeeldingen. Deze zijn uitermate geschikt om in te kleuren maar kunnen ook prima als outline image gebruikt worden.

Foto van Stampin’ Up!

De Quite Curvy stempels coördineren met de Curvy Die. Deze set van 10 stansen bevat de stansen om de verschillende afbeeldingen uit de stempelset uit te kunnen snijden. Daarnaast bevat het ook een aantal exclusieve add-on stansen waarmee golvende lagen gemaakt kunnen worden of juiste een gedetailleerde klimplant-rand uitgesneden wordt.

Voorbeeld van Stampin’ Up!

Maar er zit nog meer in het productpakket:

Curvy Christmas stempelset

Exclusief voor deze promotie heeft Stampin’ Up! de Curvy Christmas fotopolymeer stempelset uitgebracht. Deze set past geweldig bij het Quite Curvy productpakket en is perfect voor Kerstmis en nieuwjaar. Er zitten 3 spreuken in deze set en naast een aantal grotere golvende afbeeldingen ook wat ondersteunende stempels zoals stipjes, sterren en een sneeuwvlokje. Deze set kun je prima alleen gebruiken maar hij komt pas echt tot zijn recht als je hem combineert met de andere producten uit het productpakket.

Foto van Stampin’ Up!

Classic Christmas Designpapier

Het laatste artikel uit dit goed gevulde productpakket is een pak designpapier. Ook deze is alleen beschikbaar voor de Curvy promotie die tot en met 4 januari 2021 geldt. Het papierpakket bestaat uit 48 vellen 6″ x 6″ (15.2 x 15.2 cm). Dat wil zeggen 4 elk in 12 ontwerpen. De vellen zijn dubbelzijdig en herhalen de patronen in 3 prachtige kerstkleuren: Cherry Cobbler, Sahara Sand en Shaded Spruce. Hoewel de kleuren als combinatie doen denken aan kerst, zijn de patronen het hele jaar door goed te gebruiken. Ruitjes, sterren en strepen kunnen immers altijd. Het vierde patroontje is het takje dat ook in de Curvy Christmas set zit wat nogmaals laat zien hoe fantastisch de producten allemaal met elkaar coördineren.

Foto van Stampin’ Up!

Bestellen

Wil je deze producten bestellen? Hier is een link naar een productlijst die ik heb aangemaakt. Hierin zie je alle producten en je kunt ze eenvoudig aan- of uitzetten om je bestelling te vormen. Let wel op dat wanneer je alle artikelen wilt hebben uit het pakket, het goedkoper is om het hele pakket te kiezen dan alle individuele producten. Uiteraard kun je vanuit de productlijst ook doorklikken naar mijn webshop en je bestelling verder aanvullen met overige artikelen uit je verlanglijst. Denk bij bestellingen onder de € 200,- aan de GASTVROUWCODE. De actuele code vind je in de rechterzijbalk van deze website. Mocht je vragen hebben of je bestelling liever per mail doorgeven dan kan dat ook. Je kun me mailen op leonie@prulleke.nl en dan geef ik je zo spoedig mogelijk antwoord.

Voorbeeld van Stampin’ Up!

Meer inspiratie

Ik heb in dit bericht een aantal voorbeelden laten zien die Stampin’ Up! heeft gedeeld met ons. Deze en nog een aantal extra voorbeelden vind je op mijn Focus Bundle Pinterestbord terug. Als je daar toch aan het neuzen bent, neem dan ook een kijkje op de kleurencombinatie-borden. Hier vind je bijvoorbeeld ook een voorbeeld van teamgenoot Ingrid Nellen, die met de Curvy producten een kaart maakte in de kleurencombinatie van oktober.

Voorbeeld van Stampin’ Up!

Zoals je ziet is het Curvy Celebrations gevarieerd pakket een geweldige aankoop. Er zitten stempels in die geschikt zijn voor het hele jaar, met coordinerende stansen die je projecten meer mogelijkheden geven en de papieren die ook buiten de kerst om van toepassing zijn in je werkjes. Of je nu zo veel mogelijk waar voor je geld wilt vanwege alle creatieve toepassingen of omdat je het leuk vind om als eerste met nieuwe producten te werken, het Curvy Celebration pakket is ideaal voor jou. Bestel hem snel en deel je projecten.

Voorbeeld van Stampin’ Up!

Pre-order mogelijkheid

Mocht je trouwens meer producten gebruiken voor iedereen ze kan bestellen? Overweeg dan om in te stappen in Team Prulleke. Demonstratrices kunnen nu namelijk al de nieuwe Mini Catalogus en Sale-a-bration folder inzien en vanaf 1 december kunnen we al pre-orderen uit de januari-juni Mini Catalogus (en hierbij al verdienen voor Sale-a-Bration). Klinkt dat als iets voor jou? Stuur me dan een mailtje en dan kan ik je uitleggen hoe dat allemaal in zijn werk gaat.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je een comment achter laten onder dit bericht of je kunt een mailtje sturen naar leonie@prulleke.nl. Ik zal je dan zo snel mogelijk antwoord geven en een en ander toelichten.

Tot de volgende keer.

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig.

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice