Hallo Prulleke,

Sinds gisteren zijn er twee nieuwe landen toegevoegd aan de Europese Stampin’ Up! markt: Ierland en België. Hoewel het ik natuurlijk erg fijn vind dat Ierland er ook bij hoort, ben ik EXTATISCH dat België nu een officieel verkoopgebied is. Nu vraag je je misschien af wat dat nu precies inhoudt en wat er verandert. En dat leg ik je graag uit.

Oude situatie

Stampin’ Up! regels stellen heel duidelijk dat we als demonstratrices alleen mogen verkopen in de landen van ons eigen verkoopgebied. Dit betekent bijvoorbeeld ook dat ik geen stempels en dergelijken mag verkopen aan een klant in Amerika. Het betekent echter ook dat ik alleen mocht leveren aan de 5 Europese landen: Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. Als ik dus een klant had in België, mocht ik niet aan die persoon thuis leveren. Belgische klanten konden hun aankopen bij mij of bij een afhaalpunt in Nederland afhalen maar ik mocht producten niet bij direct leveren. Ik mocht slechts bezorgen tot aan de Belgische grens en niet daarover. Ook konden geïnteresseerde Belgen niet instappen als demonstratrice en genieten van alle voordelen die je hebt als demo.

Nieuwe situatie

Gisteren is dat allemaal verandert. Ik mag pakketjes laten bezorgen bij mijn Belgische klanten thuis en ik kan zelfs een Belgische tak van Team Prulleke ontwikkelen. Het is zo fijn om alle mooie dingen van Stampin’ Up! volledig te kunnen delen. Om het instappen meteen goed onder de aandacht te brengen in België en Nederland is er nu een fantastische instapactie van start gegaan.

Instapactie

Om het nog interessanter te maken om in te stappen heeft Stampin’ Up! een erg aantrekkelijke actie verzonnnen. Zoals trouwe lezers van mijn blog me wel vaker hebben horen zeggen, is instappen altijd de voordeligste keuze. Je betaalt € 129,- voor je starterpakket en vult deze met € 175,- waard aan producten naar keuze. Jij mag zelf bepalen wat jij in jouw pakket wilt hebben. Mocht je dat overweldigend vinden, dan kan ik je uiteraard helpen om je keuze te sturen. Bovendien wordt je starterpakket geleverd met een business pakket. Hierin zit een pak van ieder van de actuele catalogi, bestelformulieren en diverse folders om je te helpen om je business te starten. Hoewel je misschien denkt dat je al die extra spullen niet nodig hebt, zijn ze toch wel handig om te hebben. Al is het maar dat je een catalogus hebt om je vriendin te laten zien waar je het over hebt als je haar vertelt dat je een starterspakket van Stampin’ Up! hebt besteld.

Andere voordelen van demonstratrice zijn:

  • genieten van minimaal 20% korting op je Stampin’ Up! aankopen (na aftrek van de belasting)
  • minimaal een maand voor de release van de nieuwe catalogus producten kunnen pre-orderen
  • toegang tot speciale Stampin’ Up! evenementen zoals onder anderen OnStage en OnTour
  • toegang tot de demonstrator website en demonstrator planning place (facebookgroep)
  • wekelijkse updates
  • challenges en uitdagingen waar meer extra bonussen te verdienen zijn
  • een geweldige, aanmoedigende, creatieve gemeenschap
  • en nog veel meer!

Klinkt fantastisch, toch? Om dit alles nu nog aantrekkelijker te maken, kun je tot het einde van oktober 2022 genieten van de Starterpakket + actie. Hierbij betaal je €129,- maar in plaats van voor €175,- aan producten mag je voor € 207,- aan producten uitzoeken om je pakket mee te vullen. En alle andere voordelen blijven hetzelfde voor je. Geweldig toch?! Instappen kan met deze link. Maar voor onze Belgische en Ierse instappers is er nog een bonus.

OnStage

Ieder jaar wordt in november het OnStage evemenent gehouden. Dit is een fantastisch evenement waarbij nieuwe producten worden gepresenteerd die in de januari-juni mini-catalogus komen te staan. Er zijn make&takes (kleine projecten om te maken met die nieuwe spullen), business presentaties, netwerkmogelijkheden, swaps (waarbij demonstratrices knutselprojectjes maken en deze ruilen met andere demonstratrices), we vieren de behaalde resultaten van het afgelopen jaar en er wordt veel inspiratie geboden voor het komende jaar. Er zijn twee varianten van OnStage. OnStage Local is een 1-dags evenement dat in verschillende markten tegelijkertijd wordt gehouden. OnStage Live is een 3-daags evenement op 1 locatie in 1 van de markten. Hierbij zijn ook mensen van het hoofdkantoor in Riverton, Utah aanwezig zoals de CEO Sara Douglas. Dit jaar is de markt: Europa. Dat betekent dat er geen OnStage Local evementen zullen worden gehouden in Europa maar dat als demonstratrices mee willen doen met OnStage, ze moeten mee doen met het 3-daagse evenement…. in WENEN!!!

Registreren

Helaas is de registratieperiode voor dit evement al voorbij. Van 9 augustus tot 20 september kon je je opgeven voor dit evenement. Echter, alleen Belgen en Ieren die instappen in oktober, kunnen zich nog tot 31 oktober gratis registreren om mee te doen aan dit evenement. Dat lees je goed: Er worden geen registratiekosten in rekening gebracht. En voor het geval dat je denkt dat dat wel aardig is maar niet zo indrukwekkend: de registratiekosten voor OnStage Live in Wenen zijn € 275,-! Uiteraard zitten hier geen reis- en verblijfskosten bij. Deze moeten de demonstratrices nog zelf regelen en betalen.

Mocht je dat nog steeds te veel zijn dan is het wellicht ook al leuk om te weten dat demonstratrices die instappen uit België of Ierland in de periode van 4 oktober tot en met 10 november automatisch toegang zullen krijgen tot de digitale OnStage content. Deze zal vanaf 28 november beschikbaar zijn. Deze opgenomen content is voor alle andere demonstratrices te verkrijgen voor € 70,- en is vanaf 9 augustus tot 10 november te bestellen.

Al met al zijn er dus volop redenen om in te stappen en om mee te doen met het geweldige Stampin’ Up! evenement OnStage. Of je nu uit Nederland of België komt.

Mocht je nog vragen hebben, mail me gerust zodat ik je meer kan vertellen.

Of je nu instapt of niet, ik wens je veel knutselplezier!

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice