Hallo Prulleke,

Misschien heb je het al gezien, misschien ook niet. Gisteren heb ik flink wat tijd kunnen besteden aan het aanvullen van mijn evenementen kalender. Hoewel ik nog niet overal foto’s van kan toevoegen, omdat de catalogus nog niet live is en ik nog niet alles heb gekocht, staat er al wel een beschrijving in en zijn de data bekend voor de rest van het jaar.

Wat ga ik doen?

Nou, ten eerste ga ik lekker door met de Prulleke Product Pakketten. Ik merk dat er best wat interesse is in het afnemen van een samengesteld pakket aan coördinerende artikelen. Zeker voor de lage prijs (€ 15,-) en met als bonus er ook nog eens vier inspiratiefilmpjes bij. De Prulleke Product Pakketten stel ik samen op basis van designpapier en ik combineer dat met kaartkarton, embellishments en vaak iets extra’s als een doosje of notecards & envelopes.

Mijn schema voor de komende (ongeveer) maanden ziet er zo uit:

Augustus – Pinguïnpret
September – Expressions In Ink
Oktober – Painted Christmas
November – Whimsy & Wonder
December – Tidings of Christmas

Wat nog meer?

Ik ga ook weer beginnen met het geven van live-workshops. Lekker bij mij thuis aan de keukentafel samen knutselen. Doordat ik kan meekijken hoe je het doet, kan ik eventueel bijsturen en tips geven. Ik kijk er echt naar uit weer samen te kunnen lachen en creatief bezig te zijn. Er zijn ook zo veel mooie producten uitgekomen! (Nou ja, bijna uitgekomen 3 augustus gaat de nieuwe catalogus in.) Veel van de artikelen in de mini-catalogus lijken alleen voor een bepaald seizoen of feestdag maar tijdens de workshops kan ik fijn laten zien dat je de meeste stempelset op verschillende momenten kunt inzetten.

De workshops zijn ontworpen voor volwassenen en zijn leuk voor zowel beginners als gevorderden. Naast de projecten die we samen stap-voor-stap gaan maken, zal ik ook een aantal versies zal delen die een stapje verder gaan. Zo kom je met nog meer ideeën thuis dan alleen de projecten die we tijdens de workshop maken. De planning voor de eerste 5 workshops is als volgt:

14 augustus – Pinguïnpret
11 september – Sweets & Treats
9 oktober – Clever Cats
13 november – Words of Cheer
11 december – Winterwensen

Steeds zul je voorafgaande aan de workshops wat berichten op mijn blog en in mijn nieuwsflits kunnen lezen met wat meer informatie over de specifieke workshops en ook tot wanneer je je kunt opgeven. Uiteraard zullen alle workshops aan de geldende richtlijnen voldoen en wanneer er weer nieuwe maatregelingen komen, zal ik me daar ook aan houden.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met me. Ik beantwoord je vragen graag voor je.

Tot de volgende keer.

Blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice