Hallo Prulleke,

Merk jij ook al dat het einde van het jaar nadert? Mijn agenda wordt al steeds voller met allemaal dingetjes die ‘nog even’ moeten gebeuren. Daar hoort het versturen van kerstkaarten natuurlijk ook bij. Als je ze zelf wilt maken, zul je nu zo onderhand echt aan de bak moeten. Gelukkig staat er in zowel de jaarcatalogus als de juli-december mini catalogus een zee aan inspiratie en talloze prachtige producten om mee aan de slag te gaan. Maar ja… dan kan het ineens moeilijk worden om te kiezen wat je wilt gebruiken. Daar heb ik een oplossing voor.

Prulleke Product Pakket

Mijn oplossing is het Prulleke Product Pakket. In dit pakket zitten allerlei verbruiksartikelen die op elkaar zijn afgestemd. Omdat het steeds gaat om een deel van een volledig pakket, betekent het dat de prijs ook maar een fractie is van het geheel. Maar met een beetje van alles kun je wel overal een keer mee werken.

Tidings of Christmas

Het nieuwste pakket dat ik heb samengesteld is op basis van het Tidings of Christmas designpapier gecombineerd. Deze coördineert met de Tidings of Christmas suite uit de jaarcatalogus en daarom heb ik hem die naam gegeven. In het pakket zit niet alleen een bemonstering van het designpapier, het is aangevuld met allerlei andere geweldige Stampin’ Up! artikelen. Zo zit er bijpassend kaartkarton, Red Rhinestones, lint, labels en een Scalloped Kraft Treat Box in het pakket.

Tidings of Christmas Prulleke Product Pakket

Exclusief

Zoals ik al zei zitten er in het Prulleke Product Pakket alleen verbruiksmaterialen. Je kunt er nog voor kiezen om je pakket aan te vullen met overige coördinerende artikelen zoals inkt, stempels en stansen. Hierover geef ik meer informatie in dit bericht. Je kunt echter al prima creatief aan de slag zonder extra investering.

Voordelen

Met het Prulleke Product Pakket heb je een mooie selectie op elkaar afgestemde producten. Zo heb je voldoende materiaal om heel wat prachtige projecten te maken. Om je daarbij op weg te helpen zal ik 4 weken lang iedere week 1 videotutorial naar je toesturen om je wat inspiratie te bieden.

Kosten

Natuurlijk is het nu ook belangrijk om te weten wat dit prachtigs je allemaal gaat kosten.  Een kit zal € 15,- kosten. Dit is exclusief verzendkosten. Als je hem dus bij mij thuis komt afhalen blijft het bij de € 15,-. Moet ik hem aan je versturen, dan bereken ik alleen de daadwerkelijke verzendkosten. Als het per brievenbuspost kan, zal ik dat doen. Wil je je bestelling echter aanvullen met bijvoorbeeld de stempels en wat inkt en het wordt een pakketje, dan bereken ik die kosten aan je door. De verzendkosten zijn maximaaal € 5,75 voor een pakje dat wordt bezorgd door DHL.

Deadline

Je kunt je nog tot zondag 14 november 2021 opgeven voor de kit. Op donderdag 25 november zal ik de kits uiterlijk verzenden en op maandag 29 november kun je het eerste filmpje van me in je inbox verwachten.

Geef je dus snel je bestelling voor het Prulleke Product Pakket door via leonie@prulleke.nl, eventueel aangevuld met een bestelling van ander Stampin’ Up! producten en laten we samen genieten van deze verrukkelijke artikelen.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice