Hallo Prullekes,

Op zaterdag 19 mei 2018 geef ik weer een workshop van 13.00 – 17.00u. Deze keer zijn het geen kaartjes maar is het een 3-D project.  De basis is een fotolijstje en het vrolijke Picture Perfect Party Designer Series Paper.  Hiervan zullen we een verjaardagskalender maken die verder versierd wordt met Picture Perfect Birthday stempeltjes en zilveren accenten in de vorm van draad, sequin trim en doily’s. In deze workshop komen diverse technieken aan bod waaronder stamp layering, generational stamping, heat embossing en fussy-cutting. Uiteraard ben ik er bij om alles te begeleiden en je te helpen waar nodig zodat je aan het einde van de middag ook met zo’n prachtige kalender naar huis kan gaan.

    

De kosten voor de workshop zijn € 12,50 en dat is inclusief iets te drinken en iets te knabbelen. Je hoeft niets mee te nemen om deel te nemen aan de workshop en je hoeft geen ervaring te hebben met stempelen of knutselen. In het materiaalpakket zit een kwart van het Picture Perfect Party Designer Series Paper pack wat meer is dan je nodig hebt voor dit project. Je houdt zeker 5 volledige vellen over die je thuis kunt gebruiken om verder mee te knutselen.

Er is plaats voor 8 deelnemers en je kunt je vanaf nu inschrijven door me een mailtje te sturen en dan begroet ik je graag bij mij thuis in Eindhoven. Helaas is deze workshop niet bedoeld voor (collega)demonstratrices.

Tot snel,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up demonstratrice in Eindhoven en omgeving.