Hallo Prulleke,

Voelt het voor jou ook al zo lang geleden sinds het vakantie was? Wat raken we weer snel gewend aan een normale routine, heh? Alles verloopt langzaam aan weer volgens schema en ik krijg weer wat rust door mijn tijd weer op een regelmatige manier in te kunnen delen. Het is wel fijn om samen vrije tijd door te brengen maar dit geeft me ook een prettig gevoel.

Afgelopen maandag kondigde ik in dit bericht mijn nieuwste Prulleke Product Pakket aan: Painted Christmas. Dit is een heel gaaf pakket met allemaal mooie kerstproducten die ook buiten de kersttijd nog te gebruiken zijn. Ik liet doorschemeren dat je het pakket zou kunnen aanvullen met een aantal andere producten en die wil ik je vandaag even laten zien.

Bundles

Pak je mini catalogus en open deze op pagina 17. Hier zie je de verschillende onderdelen van de Painted Christmas suite. Zoals je ziet bevat deze niet een maar twee bundles. (Een bundle bestaat uit een stempelset met bijpassende pons of stansenset. Deze hebben samen een eigen artikelnummer waardoor je ze kunt kopen met 10% ten opzichte van de individuele prijzen van de artikelen.) De eerste bundle is de Christmas Season bundle en ik ben dol op deze artikelen. De stempels hebben een aantal van dezelfde vormen als het designpapier: hulst, dennenappels, dennetakken, besjes en bladeren. Dit is een two-step stempelset wat betekent dat je de afbeelding kunt opbouwen door verschillende lagen over elkaar heen te stempelen. Zo ontstaat op een eenvoudige manier meer diepte in de afbeeldingen.

Christmas Season stempelset, foto van Stampin’ up!©2021

Het tweede deel van de Christmas Season bundle is de Seasonal Labels stansen set. Hiermee kun je de verschillende afbeeldingen uitsnijden. Dat gaat sneller en makkelijker dan alles met de hand uitknippen en zo heb je snel meer creatieve mogelijkheden omdat je nu de afbeeldingen over en achter elkaar kunt plaatsen. Maar de echte reden dat ik zo dol ben op de stansenset is vanwege de etiketstansen.

Ze zijn prachtig, hebben verschillende vormen en maten waardoor ze los of op elkaar gebruikt kunnen worden. Bovendien zitten er twee verschillende setjes “gatenmakers” in waarmee je een gleufje of een siergat kunt uitsnijden. Ideaal om van je etiket een hanglabel (tag) te maken of om ergens een gat in te maken om een lintje door te rijgen. Een fantastische set stansen, zelfs als je de stempels niet leuk zou vinden, is deze stansen set toch de moeite waard om nog eens extra te overwegen. De maat van de etiketten is trouwens zo veelzijdig dat verschillende teksten uit verschillende stempelset er voor gemaakt lijken.

Seasonal Labels stansen, foto van Stampin’ Up!©2021

De tweede bundle uit de suite is Christmas To Remember. Deze bevat een stansen set die een aantal dennetakken en dennenappels motieven heeft. Zo wel los als geklusterd tot een kaartbedekkend kader. Heel leuk om dit als ondergrond te gebruiken. Deze stansenset is gekoppeld aan een stempelset met kerstspreuken: Christmas To Remember. Er wordt een tweetal lettertypen gecombineerd en de spreuken zijn op en top kerst. De set is te verkrijgen in Engels, Duits, Frans en NEDERLANDS! Joehoe! In het Nederlands heet deze Fantastische Feestdagen en hij doet zijn naam eer aan. Ik ben blij dat het ook echt leuke spreuken zijn en geen suffe teksten. Ook deze set kan ik je van harte aanraden.

Fantastische Feestdagen productpakket, foto van Stampin’ Up!©2021

Inkt

Als we hebben over stempels moet ik het natuurlijk ook even hebben over inkt. Je hebt natuurlijk niet alle kleuren nodig maar ik zal voor het gemak de kleuren aanraden die in het designpapier zitten. Op die manier weet je zeker dat wat je stempelt past bij het papier. Ben je nu net begonnen aan deze hobby, kies dan de kleuren uit dit lijstje die je het meest aanspreken. Als je al een verzameling inkten hebt, dan kun je dit lijstje gebruiken om je collectie uit te breiden voor meer mogelijkheden. De kleuren in het papier zijn:

  • Calypso Coral
  • Cherry Cobbler
  • Crumb Cake
  • Early Espresso
  • Evening Evergreen
  • Garden Green
  • Pear Pizzazz
  • Real Red
  • Soft Sea Foam
  • Soft Succulent

Lint

In het Prulleke Product Pakket heb ik gekozen om wat Gold Shimmer Ribbon toe te voegen. Ik vind het namelijk fijner om een ‘neutrale’ kleur te gebruiken. Deze is sneller te combineren met andere producten en artikelen dan een lint met kleur. Desalniettemin hoort er een spektaculair lintje in de suite. Het Cherry Cobbler & Gold Metallic Ribbon is een mooie aanvulling bij de meeste papiertjes uit de Painted Christmas. Het haalt het rood op en is een mooi contrast met de groentinten uit het papier. Bovendien voegt het gouden randje nog net wat extra feestelijke glamour toe aan je project.

Cherry Cobbler & Gold Metallic Ribbon, foto van Stampin’ Up!©2021

Bling

Tenslotte wilde ik je er op wijzen dat de Gilded Gems prachtig passen bij deze hele suite aan producten. Hoewel ik heb gekozen voor de Red Rhinestones was puur het feit dat ik deze gems al in een eerder pakket heb gebruikt de reden dat ik deze keer iets anders moest kiezen. Ik ben ook wel dol op de rode plaksteentjes dus ik vind het niet heel erg. Mocht je echter iets neutralers willen, denk dan aan de Gilded Gems.

Gilded Gems, foto van Stampin’ Up!©2021

Vind je dat ik een ander artikel ben vergeten te noemen in mijn lijst van aanvullingen? Laat het me weten in de comments onder dit bericht. Ik ben benieuwd naar jouw input.

Je kunt je nog opgeven voor het Painted Christmas Prulleke Product Pakket tot 19 september door me een mailtje of WhatsApp berichtje te sturen. Morgen ben ik er weer en dan laat ik alvast een kaart zien die ik heb gemaakt met dit pakket. Tot dan?

Veel knutselplezier,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice