Hallo Prulleke,

Vorige week deelde ik wat informatie over het Sunshine & Rainbows Prulleke Product Pakket. Vandaag wil ik wat meer vertellen over de producten waar je het pakket eventueel mee zou kunnen aanvullen of uitbreiden.

Inhoud

Zoals ik vorige week al vermeldde zitten er alléén verbruiksartikelen in de kit. Deze kun je eventueel aanvullen met andere (coördinerende) producten. Hier zal ik verderop wat suggesties voor geven. Het Prulleke Product Pakket bevat gedeelde pakketten, waardoor je van alles een beetje ontvangt. Je ontvangt in het Sunshine & Rainbows Prulleke Pruduct Pakket 1 vel van de verschillende designpapiertjes van het Sunshine & Rainbows designpapier, verschillende vellen kaartkarton in bijpassende kleuren, 4 notecards & envelopes, wat irredescent plakpailletten, demin lint en een aantal uitgeponste en uitgestanste vormen.

Sunshine & Rainbows Prulleke Product Pakket

Met dit pakket heb je een mooi pakket coördinerende materialen om heel wat prachtige projecten mee te maken. En wie wordt er nou niet vrolijk van al die prachtige regenbogen?

Uitbreiden

Om je op gang te helpen met het Product Pakket zal ik iedere maandag een tutorial filmpje mailen naar je. In de filmpjes gebruiken ik uiteraard ook wat extra onderdelen van de suite om deze verder toe te lichten maar ook zonder deze aanvullende artikelen, kun je het Prulleke Product Pakket gebruiken om mooie dingen te maken. Gisteren heb ik de materialen ook gebruikt tijdens een Facebook Live uitzending. Deze kun je hier terugkijken. Ik zal hieronder een aantal van de aanvullende artikelen noemen waar mee je je pakket kunt aanvullen. Weet echter dat een aantal van de artikelen pas vanaf 4 januari 2022 te bestellen zijn. De kits zal ik uiterlijk 6 januari gaan versturen dus wanneer je bijvoorbeeld de coördinerende stempelset er bij wilt, wordt deze pas later geleverd.

Rainbow of Happiness bundle

In de januari-juni 2022 minicatalogus staat op bladzijde 18 de Rainbow of Happiness bundle. Deze bestaat uit de Rainbow of Happiness stempelset en de bijpassende Brilliant Rainbow stansen. Deze artikelen zijn zowel individueel als in een bundle verkrijgbaar. Wanneer je ze als bundle bestelt bespaar je 10% op de aankoop van de individuele artikelen. De bundle coördineert prachtig met het Prulleke Product Pakket omdat deze dezelfde motieven herhaalt als in het designpapier zitten. Natuurlijk kun je het papier ook combineren met talloze andere afbeeldingen maar deze is er echt voor gemaakt.

Rainbow of Happiness bundle

Cloud Punch

Een ander artikel dat perfect past bij het designpapier is de nieuwe Cloud Punch. Deze is groter dan de kleine wolken stansjes uit de Brilliant Rainbow set. Hij is precies op de maat van het wolken papiertje en je kunt dus eenvoudig de wolken uitponsen in plaats van met de hand uitknippen wanneer je de pons hebt.

Cloud Punch met het wolkjes designpapier

Inkt

De kleuren in het designpapier zijn Bermuda Bay, Flirty Flamingo, Granny Apple Green, Magenta Madness, Mango Melody, Misty Moonlight, Petal Pink, Pool Party, Soft Sea Foam en So Saffron. Als je kleuren hebt die daarmee matchen zit je altijd goed. Alle inktpads zijn € 9,- per stuk en de refill is € 4,50 per kleur. Aangezien er zo’n uitgebreide regenboog aan kleuren in het papier is, denk ik dat je deze keer heel goed verder kan zonder de toevoeging van een zwarte inkt. Natuurlijk is het niet nodig om al deze kleuren inkt te bezitten om gebruik te maken van dit Prulleke Product Pakket. Natuurlijk bieden meer kleuren ook meer opties, maar je kunt heel goed leuke projecten maken met minder dan alle 10 deze kleuren.

Stapel met coördinerende kleuren inkt

Zoals ik al zei, je hebt de aanvullingen niet nodig om te kunnen genieten van het Prulleke Product Pakket maar ze bieden je wel veel meer mogelijkheden. Als je het Prulleke Product Pakket bij me afneemt, is het dus het overwegen waard om het aan te vullen met een of meerdere van de bovengenoemde artikelen.

Heb je interesse in het Prulleke Product Pakket? Je kunt je er nog tot en met 26 december voor opgeven.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Tot de volgende keer,

Veel knutselplezier!

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice