Hallo Prulleke,

Je vraagt je misschien af waar ik het nu weer over heb. Nou, juni is Pride maand. En mijn dochter zet zich graag in voor de LHBTQ+ gemeenschap. Daarom leek me dit een prima moment om speciaal voor haar een knuffelkaartje te maken. Dat is natuurlijk geen officiële benaming. Maar een klein kaartje dat je makkelijk kunt verstoppen in een rugzak, een broodtrommel of in de sokkenla, noem ik een knuffelkaartje. Een klein gebaar dat een geliefde kan vinden waardoor ze weten dat je aan ze dacht.

Zoo Crew Designpapier

Zoo Crew designpapier, images®Stampin’Up!©2023

Iedere maand probeer ik ook een kaartje te maken voor een speciale feestdag die dan gevierd wordt. In Nederland houden we echter de hele maand juni Pride month. Er wordt dan extra aandacht besteed aan de LHBTQ+ gemeenschap zodat we kunnen vieren dat iedereen anders is en zichzelf kan zijn. Dat is toch iets moois. Het symbool voor de LHBTQ+ gemeenschap is natuurlijk de regenboogvlag en daarom wilde ik die gebruiken als inspiratie voor mijn kaartje.

Het leek me leuk om de schildpad van de Zoo Crew suite te gebruiken om een regenboog op te maken. Omdat ik alleen het designpapier van dit collectiepakket heb, heb ik mijn afbeelding eerst met de hand uitgeknipt en daarna ingekleurd. Het feit dat het een redelijk kleine afbeelding is, kwam mijn project alleen ten goede. Ik wilde namelijk een knuffelkaartje maken om in mijn dochters rugzak te verstoppen. Een klein kaartje van 3″ x 3″ is hier ideaal voor omdat we voor die maat ook envelopjes hebben.

Zo trots op jou

Behalve de regenboog op de schildpad, wilde ik de regenboog ook terug laten komen in de spreuk. Deze is afkomstig uit Feestballonnen en ik had geen betere tekst kunnen wensen voor dit project. Ik koos er voor om hem te stempelen met Gray Granite inkt, nadat ik deze 2 keer had afgestempeld. Zo kon ik nog heel lichtjes de letters zien en ze eenvoudig overtrekken met mijn verschillende Stampin’ Write Markers. De afbeelding van de schildpad zelf, is gekleurd met Stampin’ Blends Markers.

Om mijn kaartje verder te versieren gebruikte ik wat muzieknoten uit Tuinfluiters en wat hartjes uit Warm Welkom. Deze gebruikte ik ook op mijn envelopje.

Namaken

Wil jij dit kaartje namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Ten eerste heb ik een link voor je gemaakt waarmee je naar mijn project op de Stampin’ Up! site gaat. Hier vind je niet alleen een gratis downloadbare PDF van de stap voor stap uitleg hoe ik deze kaart heb gemaakt. Er is ook een link naar een boodschappenlijst met alle producten die ik heb gebruikt. Optie twee is natuurlijk het bekijken van het bijbehorende YouTube filmpje.

https://youtu.be/sXn3ahsmUxc

Wil je vervolgens iets aanschaffen om zelf ook creatief aan de slag te kunnen, dan vind je onder het filmpje links naar de webshop. Vergeet niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. En denk ook aan die geweldige actie op het Designpapier die nog loopt tot en met vandaag! De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice