Hallo Prulleke,

Zoals je wellicht hebt gemerkt, komt binnenkort de juli-december mini catalogus van Stampin’ Up! uit. Deze publicatie staat vol met gezellige kerstkaarten, hartverwarmende herfstprojecten en griezelige halloween ideeën. Het is een genot om door de bladzijden te bladeren. Maar dat is niet het genot waar ik je vandaag op wil attenderen.

Dat klonk even heel kinky. Sorry daarvoor. Ik wil het namelijk met je hebben over de voordelen van het instappen als Stampin’ Up! demonstratrice. Wanneer je nu namelijk instapt mag je voor € 175,- aan producten uitzoeken voor slechts € 129,-. Dit is een geweldige aanbieding. Op zich natuurlijk al leuk om het daar voor te doen. Maar je bent niet gebonden aan alleen de artikelen uit de jaarcatalogus, je kunt ook kiezen uit de producten van de mini catalogus!

Voordelen

Een andere reden om te kiezen om in te stappen is omdat je dan voortaan (minimaal) 20% korting krijgt op al je Stampin’ Up! aankopen (na aftrek van de btw). Dus als je houdt van korting dan is dit de beste manier. Bovendien kun je als demonstratrice pre-orderen. Dus voor de producten voor het grote publiek beschikbaar zijn, kun jij al aan de slag met de fantastische nieuwe artikelen.

Stampin’ Up! organiseert regelmatig speciale evenementen voor demonstratrices. Als jij instapt kun jij voortaan ook mee doen met alle geweldige activiteiten, wordt je geïnspireerd door je mede-demonstratrices van over de hele werele en kun je delen in tal van vieringen.

Niet alleen Stampin’ Up! organiseert activiteiten. Als je er voor kiest om in te stappen onder mij, kom je in Team Prulleke. Wij hebben verschillende actieve kanalen om elkaar aan te moedigen en te inspireren. Zo is er iedere week een Facebook Live uitzending op onze Team Pagina, ontvang je om de week een Team Nieuwsbrief, hebben we een app groep en inspireren we elkaar met bijvoorbeeld swaps.

Je kunt zelf kiezen wat je precies wel en niet wilt doen als demonstratrice. Wil jij een eigen knutselemporium opbouwen? Prima, go for it. Wil je alleen instappen voor je eigen persoonlijke korting? Ook goed. Wat jij wilt. Niets moet.

Nadelen

Je wordt steeds opnieuw geinspireerd door je teamgenoten en mede-demonstratrices en daar wordt je wel een beetje hebberig van… Hoe erg is dat eigenlijk?

Dat was het. Verder niks.

Voorwaarden

Het enige dat Stampin’ Up! van je vraagt om actieve demonstratrice te blijven is een kwartaal omzet halen van ongeveer € 375,-. Hiervoor krijg je als je instapt het kwartaal dat je instapt en 1 volledig extra kwartaal. Als je in juli instapt heb je dus tot eind december om die eerste € 375,- te (ver)kopen. Lukt dat, dan mag je nog een kwartaal blijven waarin je weer € 375,- moet (ver)kopen. Lukt het niet? Dan krijg je nog 1 smokkelmaand en anders val je af. Geen punt.

Spijt

Ben je ingestapt en besluit je dat je je toch bedacht hebt, geen probleem. Stuur een mailtje naar demonstrator support en dan wordt het contract ontbonden. Eerlijk gezegd, denk ik niet dat je spijt zult krijgen. Ik verwacht dat je meer spijt hebt dat je het niet eerder hebt gedaan.

Mijn verhaal

Ik ben 3,5 jaar geleden ingestapt met het idee om hier mijn carrière van te maken. Als moeder van 3 kleine kinderen (nu 10, 7 en 4 jaar) wilde ik dat ik mijn werktijden kon bepalen. Het idee dat ik misschien geld kon verdienen met mijn hobby was ook aantrekkelijk. Ik moet eerlijk zeggen, het is niet makkelijk om dit als werk te doen, maar het is wel ontzettend leuk. Ik heb veel geleerd (bloggen, youtube filmpjes maken, (online)workshops geven) en flink wat grenzen verlegd (presentatie geven voor 1200 mensen, Facebook Live uitzendingen) maar ik ben daardoor ook gegroeid.

Inmiddels heb ik een team van 9 downlines die stuk voor stuk bijzonder zijn voor me. De steun, aanmoediging en creativiteit die ik ervaar door hun is ongekend. Vriendschappen zie ik voor mijn ogen ontstaan en de verbondenheid die we voelen is echt speciaal. Het fijne is dat we ook altijd openstaan voor nieuwe mensen. Je zult vanaf het begin voelen dat je in een warm nest komt.

Wil jij ook instappen als demonstratrice maar heb je wat meer informatie nodig? Neem gerust, vrijblijvend, contact op met me door een mailtje te sturen naar leonie@prulleke.nl en dan wil ik graag al je vragen beantwoorden.

Tot de volgende keer,

Blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice