Hallo Prulleke,

Deze maand is het extra aantrekkelijk om in te stappen als demonstratrice. Normaal betaal je voor je startpakket namelijk € 129,- en daarvoor mag je dan voor €175,- aan producten uitzoeken. Dat wordt aangevuld met een business pakket en je hoeft er geen verzendkosten over te betalen. De waarde is echter veel meer dan alleen de korting die je krijgt. Je wordt een onderdeel van een creatieve gemeenschap en gaat nog intensiever genieten van je hobby. Dit alles kun je tot en met 30 november met extra korting doen. Je betaalt nu namelijk geen €129,- maar slechts € 100,-! Je kunt hier meer over lezen in dit bericht. Maar waarom begin ik mijn inspiratiekaart bericht nu met praat over instappen? Omdat dat precies is, wat de ontvanger van mijn kleurencombinatiekaartje heeft gedaan.

Kleurencombinatie

Mijn doel met het delen van een maandelijkse kleurencombinatie is je creatief op gang te helpen. Met zo veel keuzes die je moet maken als je een kaartje wilt maken is het fijn als iemand die keuzes een beetje beperkt. Daarmee daag je ook je kleine grijze celletjes uit om oplossingen te zoeken en je stempels kritisch te bekijken. Een maand lang maak ik iedere week een project met die combinatie en die deel ik op deze website. Ik nodig iedereen uit om mee te doen met deze uitdaging en mij foto’s te sturen van jouw projecten met dezelfde kleuren combinatie. De foto’s deel ik dan op een speciaal Pinterestbord. Zo kun je snel meerdere inspiratiekaarten vinden men een bepaalde kleurencombinatie.

De combinatie voor november bestaat uit de volgende kleuren:

Spelregels

Voel jij je nu ook geïnspireerd om aan de slag te gaan met deze kleuren? Leuk! Ik vraag je natuurlijk wel om je te houden aan een aantal spelregels:

  • Gebruik zo veel mogelijk actueel Stampin’ Up! materiaal. Het hoeft niet nieuw te zijn, maar als iemand wil namaken wat jij hebt gecreeerd, dan is het wel zo fijn als ze de producten nog kunnen bestellen.
  • De kleurencombinatie mag aangevuld worden met de basics (zwart, wit en vanille) maar het is niet de bedoeling om andere kleuren toe te voegen of weg te laten. Metallics en bling mogen natuurlijk ook toegevoegd worden. Deze vallen voor mij ook onder de basics.

Inspiratiekaart week 45

Het kaartje dat ik deze week maakte is speciaal voor Sandra van Zurk. Zij heeft gebruik gemaakt van de Start met SUPERKORTING actie en is in Team Prulleke gestapt. Om haar te verwelkomen maakte ik dit kaartje dat ik samen met wat extra informatie omtrent Stampin’ Up! en Prulleke naar haar zal sturen.

De stempels die ik heb gebruikt zul je niet terugvinden in de catalogi van Stampin’ Up! Dit zijn namelijk exclusieve sets voor demonstratrices. Ik heb gebruik gemaakt van de Nederlandstalige Stempelen Maar! en de Engelse variant van diezelfde set Stamping Your Way To The Top. De achtergrond is opgebouwd met de kleine stempeltjes uit Let’s Create Together. Ik denk dat je zo met een paar icoontjes een mooi beeld krijgt van hoe ik Stampin’ Up! ervaar.

Bestellen

Wil je ook aan de slag met producten van Stampin’ Up! maar wil je (nog) niet instappen, dan is het fijn om te weten dat je ze gewoon via mij kunt bestellen. Je kunt dat doen door me een mailtje te sturen met je bestelling of je kunt hem zelf plaatsen via mijn stampinupwebshop. Heb je eerst nog vragen of wil je liever eerst de producten een keer testen voor je ze koopt, dan kun je ook contact opnemen met me. Ik geef regelmatig Facebook Lives, fysieke workshops bij mij thuis en om de week Koffie & een Kaartje bij ’t Sonse Bakhuys. Er zijn dus verschillende manieren om eerst eens kennis te maken met de Stampin’ Up! producten als je dat zou willen. Je vindt een overzicht van mijn activiteiten in de rechterzijbalk of hier.

Meedoen

Heb jij ook iets gemaakt met deze kleurencombinatie? Stuur me dan een foto door per mail of via WhatsApp en dan zet ik jouw creatie ook op het Pinterestbord dat ik hiervoor heb aangemaakt. Wil je een kijkje nemen en wat inspiratie opdoen? Kijk dan op: https://nl.pinterest.com/prulleke_/kleurencombinatie/2021-november/

Nieuwsflits

Ik deel iedere week mijn inspiratiekaart in mijn nieuwsflits. Wil jij graag mijn nieuwsflits ontvangen? Dat kan! In de zijbalk (of verder naar beneden als je op een telefoon kijkt) staat een inschrijfformulier om je op te geven voor mijn mailinglijst. Iedere week ontvang je een mail met inspiratie en informatie over acties en producten. Wanneer je de nieuwsflits niet meer wilt ontvangen, kun je jezelf simpelweg uitschrijven door op de link onderaan de nieuwsflits te klikken.

Volgende week deel ik een nieuwe inspiratiekaart. Hopelijk heb jij dan ook iets om aan mij te laten zien.

Veel knutselplezier!

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice