Hallo Prulleke,

Deze maand heeft Stampin’ Up! de instapaanbieding nog interessanter gemaakt. Normaal is het al de beste deal maar nu doen ze er een schepje bovenop. Graag wil ik je daarom nog een keer uitleggen wat de voordelen zijn van instappen als Stampin’ Up! demonstratrice.

What’s the deal?

Op ieder moment is instappen als demonstratrice de beste deal. Je betaalt voor het starterpakket €129,- en mag hiervoor €175,- aan producten uitzoeken. Wat je maar wilt, als het maar actueel assortiment is. Je kunt dus zelfs artikelen uit de Koopjes afdeling kiezen. Wat je maar wilt maar je kunt geen cent over de € 175 heen. Als extraatje hoef je ook geen bezorgkosten te betalen en vult Stampin Up je starterspakket aan met een businesspakket met daarin promotiemateriaal zoals catalogi en flyers, bestelformulieren en workshopuitnodigingen. Vanaf het moment dat je je demo-id (persoonlijke demonstratricenummer) hebt ontvangen kun je zelf bestellingen plaatsen en daarop krijg je (na aftrek van de btw) 20% korting.

Schepje erop

Deze maand doet Stampin’ Up! nog een schepje op het al geweldige instappakket. Alleen tot 31 mei kun je voor maarliefst € 207,- aan artikelen uitzoeken en hiervoor betaal je slechts €129,-! Whaaahhh. Ja, echt. Je krijgt dus deze maand bijna twee keer zo veel goederen als wat je hoeft te betalen. Waanzinnig. En alle overige voordelen van geen verzendkosten een extra business pakket en alle andere voordelen die je hebt als demonstratrice gaan ook gewoon door. Serieus, ik kan geen beter moment bedenken om in te stappen.

Dat deden zij

Zo dachten 2 nieuwe teamgenoten ook. Deze aanbieding is te goed om te laten liggen. De eerste is mijn moeder. Zij is al meerdere malen ingestapt en weer afgevallen. Dat mag, je zit nergens aan vast. Als je de minimale kwartaalomzet niet haalt val je af en kun je weer gewoon als klant bestellen of opnieuw instappen als je dat liever doet.

De tweede was een klant van me. Zij was razend enthousiast over de nieuwe catalogus en appte me dat ze een bestelling had doorgemaild. Toen ik hem zag heb ik haar meteen geappt dat het veel verstandiger zou zijn voor haar om in te stappen. Ze zou er er flink veel geld mee besparen. Even twijfelde ze. Ze had namelijk geen enkele commerciële ambities. Maar dat hoeft ook helemaal niet. Je kunt gewoon instappen om te profiteren van je eigen korting. Hoewel ik het natuurlijk prima vind om commissie te krijgen voor wat mijn klanten bestellen, is het toch veel leuker om zelf die commissie te kunnen gebruiken om nog meer producten te kopen… Daar had ik wel een puntje. Ze dacht er nog even over maar ze was de eerste die op 4 mei gebruik maakte van de startpakket + actie.

Welkom

Natuurlijk ben ik superblij met deze geweldige toevoegingen aan Team Prulleke. En daarom heet ik mijn nieuwe teamgenoten altijd welkom met een informatiepakketje, een kleinigheidje en natuurlijk ook een kaartje. Deze keer hebben de dames dit kaartje gekregen:

De kaartjes zijn gemaakt met het Snail Mail Designpapier. Een van de velletjes vormt de achtergrond van het kaartje en uit een ander vel heb ik de slakjes gestanst. Met de Stitched With Whimsy stansen heb ik een kadertje gestanst in een stuk Bermuda Bay kaartkarton. Ik vond de stipjes denken aan een slakkenspoor. Ik embostte met wit poeder de spreuk op de kaart. Deze komt uit de Stempelen Maar! set. Deze set is een speciale demonstratrice set en die vind je niet terug in een van de catalogi. Het is een set met spreken die wij als demo’s gebruiken om te bedanken voor aankopen, vieren van prestaties van teamleden en waardering te uiten. Om de kaart te versieren heb ik een paar van de hartjes opgeplakt en een strikje van het Blushing Bride Baker’s Twine toegevoegd.

Rustig aan

Wanneer je er aan toe bent om meer te weten te komen over instappen als demonstratrice, maak ik graag wat tijd vrij om al je vragen te beantwoorden en met je te bespreken wat jij wilt met je demoschap. Op die manier heb jij alle informatie om de keuze te maken die het beste bij je past. Of je nu tijdelijk wilt profiteren van een goede aanbieding, je eigen bedrijf wilt beginnen of iets er tussenin, je kunt er al demonstratrice uit halen wat jij wilt.

Je kunt ook meer informatie vinden op mijn demonstratrice worden pagina en als je besluit dat dat inderdaad is wat je wilt doen, dan kun je je zelf met de link onderaan die pagina inschrijven. Ik maak met liefde een leuke welkomstkaart voor jou.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice