Hallo Prulleke,

Misschien weet je het al, maar voor het geval je het nog niet weet: Ik ben iedere woensdagavond te zien tijdens een Facebook Live uitzending op de Prulleke Facebookpagina. Om 20:00u kom ik iedere week even live om een creatief project met je te delen. Om mezelf wat richtlijnen te geven werk ik hierbij in 5 terugkerende thema’s.

Thema’s

  • week 1: Mystery Project – aan de hand van 5 aanwijzingen, die ik deel op de dagen voorafgaande aan de uitzending, verzamel je de benodigdheden om het project mee te maken.
  • week 2: Poll Project – tijdens de uitzending mag je stemmen op mijn meerkeuze vragen om zo te bepalen hoe het eindresultaat er uit komt te zien.
  • week 3: Tic-Tac-Toe – kies een winnende lijn uit het boter-kaas-en-eieren overzicht en verwerk de overeenkomende aanwijzingen in je project.
  • week 4: Kit – deze keer deel ik een Stampin’ Up!© kit of ik maak een project met mijn nieuwste Prulleke Product Pakket
  • week 5: Opposites – met dezelfde materialen maak ik twee projecten in tegengestelde thema’s

Genoeg afwisseling dus om steeds een verrassende uitzending mee te kunnen maken.

Poll Project

Afgelopen week was het Poll Project. De kijkers kozen er voor dat ik een kerstkaart moest maken met de Words Of Cheer stempelset. Dit moest een gate fold kaart worden met een belly band in non-traditionele kerstkleuren. Als je de uitzending wilt terug kijken, kan dat hier. Dan kun je precies zien hoe de kaart tot stand is gekomen.

Heb je geen zin om de hele uitzending te bekijken en wil je alleen de instructies om de kaart na te maken? Dan kun je het beste klikken op deze link. Die neemt je mee naar de productlijst met een geschreven beschrijving van hoe je de kaart kunt namaken.

Tic-tac-toe

Overmorgen is het thema Tic-Tac-Toe weer aan de beurt en dan ga ik een kaart maken met aanwijzingen uit het volgende bord. Doe jij ook mee?

Tic-Tac-Toe overzicht voor de Facebook Live uitzending van 20 oktober 2021

Mocht je nog vragen hebben of een bestelling willen plaatsen, dan kun je me mailen, appen of een comment voor me achter laten. Shop je liever rechtstreeks via de webshop, denk dan aan de gastvrouwcode bij bestellingen onder €200,-. De gastvrouwcode tot 30 oktober is KTGDMTWP.

Veel knutselplezier!

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice