Hallo Prulleke,

Was jij er ook bij tijdens de Facebook Live? Iedere woensdagavond om 20:00u ben ik te zien op deze pagina om een of meerdere projecten te delen.

Tic-Tac-Toe

Iedere week doe ik dat in een vooraf bepaald thema. Deze week was dat thema Tic-Tac-Toe of wel Boter-Kaas-En-Eieren. Ik heb een aantal keren voorafgaande aan de Live uitzending een boter-kaas-en-eieren-bord gedeeld met een aantal verschillende promps erop.

Tic-Tac-Toe bord van woensdag 20 oktober 2021

Nu is het de bedoeling dat je de 3 prompts van een winnende boter-kaas-en-eieren lijn kiest en die gebruikt om je kaartje te maken.

Tijdens de uitzending heb ik dit kaartje:

Eenhoornkaart

Voor mijn kaartje koos is de bovenste horizontale lijn. Ik gebruikte mijn Stitched With Whimsy stansen om een stiksel afdruk te maken in een laagje 2021-2023 designpapier. Omdat de stiksellijnen een andere verhouding hadden dan mijn standaard kaart, besloot ik deze korter te maken zodat deze beter bij de Stitched With Whimsy stans paste. Vervolgens had ik cirkelstansen gebruikt om 7 verschillende ringen te maken. Hiermee het ik een regenboog gebouwd die ik op het designpapier plakte.

Met de Hippo & Friends stansen heb ik een tag gesneden uit wat Basic White kaartkarton. Hierop stempelde ik de spreuk met Memento Tuxedo Black. Ik had vooraf al een eenhoorn voorbereid en deze bevestigde ik met wat Mini Stampin’ Dimensionals op de tag. Nadat ik de tag van wat Denim en Gold Shimmer lint had voorzien plakte ik deze met Dimensionals op de kaart, deels over de regenboog.

Painted Christmaskaart

Mijn tweede kaart is gemaakt met de onderste horizontale lijn van het bord. Hoewel ik geen Designpapier mocht gebruiken, kon ik de achtergrond van mijn kaart toch aankleden door gebruik te maken van een stencil. Om het ontwerp rustig te houden, besloot ik met witte Embossing Paste een achtergrond te maken op een stuk Sahara Sand. Vervolgens gebruikte ik afbeeldingen die ik had gestempeld en uitgestansd met de Christmas Season bundle om dit kerstkaartje af te maken.

Volgende week sla ik een weekje over in verband met de herfstvakantie maar in november ben ik terug met een nieuwe Facebook Live uitzending. Dit zal een Mystery Project zijn. Daarvoor zul je op de dagen voorafgaande aan die uitzending op mijn Facebook pagina en Instagram account (dezelfde) aanwijzingen vinden. Met alle aanwijzingen weet je precies wat je nodig hebt om het project samen met mij te maken.

Ik kijk er naar uit om samen met je te knutselen. Vergeet niet om mijn Facebook pagina te volgen en liken en zorg dat je instellingen zo staan dat je een berichtje ontvangt als ik weer live ben.

Mocht je de aflevering van woensdag willen terug zien dan kan dat hier.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice