Hallo Prulleke,

Misschien heb je er via andere kanalen al iets van opgevangen maar het is waar: er is een extra lichting aan producten vrijgegeven als Sale-a-bration beloning!

Per 1 februari zijn er 10 nieuw artikelen toegevoegd aan het Sale-a-bration aanbod. Van deze artikelen zijn er 9 gratis toe te voegen aan je bestelling vanaf € 60,- en 1 bundle die je kunt kiezen bij een bestelling vanaf € 120,-. Een extra leuk feitje over deze artikelen is dat deze onderdeel zijn van het lopende Stampin’ Up! assortiment. Dus je zult nog heel veel inspirerende voorbeelden gaan zien met deze artikelen.

Kits

In het Sale-a-brarion assortiment zijn 2 verschillende kits opgenomen. Met de ene kun je vriendelijke kaartjes maken en de andere is om schattige traktaties te maken. In de kits zitten alle benodigdheden om de projecten te maken. Het is een leuke manier om creatief aan de slag te gaan. De kits zijn compact wat ze ook ideaal maakt om onderweg te maken. Aangezien je meerdere keer hetzelfde project maakt, kun je zoiets ook heel gezellig met een vriendin maken. En het is een uitkomst voor die momenten dat je wilt gaan knutselen maar geen inspiratie hebt. Dus overweeg deze kits wanneer je voor minimaal €60 gaat bestellen.

Ponsen

Er zijn ook 2 ponsen bij het aanbod gekomen. De eerste is de vogel vormen pons (Songbird Builder Punch). Deze past bij de oh zo schattige Tuinfluiters stempels. Maar het leuke aan deze pons is, dat je hem ook heel goed als los staand element kunt gebruiken. Je kunt er namelijk alle onderdelen van de vogel mee ponsen. Je hoeft alleen de oogjes nog te tekenen met een pen en zo heb je een leuk vogeltje om je kaart mee te versieren.

De andere pons is de basislabelpons (Essential Tag) en dit is zo’n handige veelzijdige pons! Die moet je echt in je collectie hebben. Gebruik hem om een groet op je kaart te plaatsen, een venster te maken of maak er een gaatje in en je hebt een leuk label voor aan een kadootje. Beide ponsen, zowel de vogel vormen pons als de basislabelpons, zijn gratis toe te voegen aan een bestelling van €60.

Embossing folders

Een van de meest eenvoudige maar meest doeltreffende manieren om wat spectaculairs aan je kaart toe te voegen is doormiddel van een embossing folder. In het aanvullende Sale-a-bration assortiment vind je nu de Wolkenhemel embossing mal en de Honingraat 3D embossingmal.

De eerste biedt een adembenemende achtergrond met strepen en wolken die geschikt is voor zo veel van de afbeeldingen van stempels. Maar zelfs met alleen een spreuk erbij, biedt deze embossing mal voldoende interesse in de achtergrond. De honingraat mal is een 3D embossing mal die dus nog meer diepte geeft aan je kaartkarton. De geometrische vorm steek mooie af van organische vormen maar is ook prachtig in combinatie met strakke dessins en gestileerde afbeeldingen. Ook deze embossingmallen kun je al kiezen bij een bestelling vanaf €60,-

Overige artikelen

De laatste drie artikelen die te kiezen zijn bij artikelen vanaf €60,- zal ik hier samen noemen.

Het Natuuravontuur designpapier uit de januari-april mini catalogus is vanaf de lancering al een favoriet geweest. Het papier is zo mooi ontworpen dat je er eenvoudig wat voorkanten van kaarten van kunt snijden en alleen nog maar een spreuk hoeft toe te voegen voor een mooie kaart. Je ontvangt een volledig pak van dit prachtige papier wanneer je dit artikel kiest als je Sale-a-bration beloning.

Decoratiesjablonen met bloemenlaagjespatronen. De titel doet weinig voor dit leuke pak stencils. Vier van de verschillende stencils zijn te combineren en over elkaar te plaatsen om een prachtige bloem te vormen. Het vijfde stencil uit de set geeft een streepjes patroon. Deze kun je eenmaal gebruiken op je kaart, of je draait hem nog een kwartslag om een volledige achtergrond te maken. Het is een geweldig leuk artikel om mee te spelen, zeker omdat je hem gratis kunt toevoegen aan je bestelling vanaf €60,-.

Het witte gerafeld lint heb ik al op meerdere manieren gebruikt sinds het in het assortiment is gekomen. Wanneer je dit artikel kiest als je Sale-a-bration beloning krijg je echter niet 1 maar 2 spoelen van dit prachtige dikke lint. Je hoeft dus niet voorzichtig te doen of bang te zijn dat je tekort zult komen!

Hof van Eden productpakket

Als je een bestelling plaatst van minimaal € 120,- kun je er natuurlijk voor kiezen om twee artikelen te nemen die je kunt kiezen bij besteding van € 60,-. Je kunt er echter ook een artikel voor kiezen dat alleen beschikbaar is bij besteding vanaf € 120,- zoals de Hof van Eden bundle. Dit productpakket bestaat uit een Nederlandstalige stempelset en bijpassende set stansen. Hier zijn nu al talloze voorbeelden mee te vinden op internet en dat gaan er alleen maar meer worden. Kies daarom voor deze prachtige bundle.

Wil je alle artikelen met de bij behorende artikelnummers op je gemak bekijken? Klik dan hier voor de gratis PDF van het aanvullende assortiment.

Op 14 februari zal ik weer een verzamelbestelling plaatsen dus wil je nog iets toevoegen geef het me dan uiterlijk op 13 februari door.

Je kunt natuurlijk ook je bestelling zelf plaatsen via de Stampin’ Up! webshop. Denk er dan aan bij bestellingen onder €200,- om gebruik te maken van de gastvrouwcode van februari: YXMFEPUK. Online bestellingen met de gastvrouwcode van € 50,- of meer ontvangen aan het einde van de maand een klein kadootje als bedankje van mij.

Ik wens je alvast veel shopplezier.

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice