Hallo Prulleke,

Het is vandaag 27 september en dat betekent dat de tweede Sale-a-bration periode van 2021 bijna ten einde is gekomen. Wil je dus nog gebruik maken van de mogelijkheid om je bestelling (t.w.v. minimaal €60,-) aan te vullen met gratis producten dan is dit het moment om je bestelling te plaatsen. Tot 30 september kun je nog profiteren van deze aanbieding en jouw favoriete product gratis en voor niets scoren.

Ik heb de afgelopen tijd mijn favorieten al behoorlijk in de spotlight gezet. Maar mocht je het gemist hebben zijn hier mijn 3 favoriete artikelen.

Penguin Playmates designpapier

Penguin Playmates designpapier, foto van Stampin’ Up!©2021

Dit papier past perfect bij de schattige Pinguïnpret stempelset en er zijn zelfs afbeeldingen die je kunt uitsnijden met de Penguin Builder Pons. Niet alleen dat, maar de tekeningetjes op deze vellen zijn te schattig voor woorden. De diertjes beleven op allerlei manieren winterpret. De figuurtjes lenen zich er perfect voor om uitgeknipt te worden als focal image op je kaart. De achterkanten van de vellen zijn rustigere patronen die overal bij lijken te passen en de kleurencombinatie is fris en modern. Ik heb verschillende voorbeelden gemaakt met dit fantastische papier en zowel mijn voorbeelden als de creaties van anderen kun je snel zien op dit Pinterest bord.

Beautifully Penned designpapier

Beautifully Penned designpapier, foto van Stampin’ Up!©2021

Mijn volgende favoriet is wederom een designpapier pak. Deze past perfect bij de Hand-Penned suite. Hoewel het designpapier uit de suite kleurrijk is, is dit pakket helemaal zwart/wit. Dat heeft al meest voor de hand liggende voordeel dat je het kunt kleuren. Op die manier kun je het papier aanpassen zodat het altijd bij je project past. Het leent zich ook heel mooi voor een clean and simple look als je daar van houdt. Door de minimalistische patronen van de B-kanten te gebruiken, heb je een neutrale en toch interessante achtergrond. Ondanks dat het papier een aantal van de ontwerpen herhaald uit de Hand-Penned suite kan dit designpapier ook prima op zichzelf of in combinatie met andere producten gebruikt worden. Dat maakt het in mijn ogen een hele slimme keuze.

Textures & Frames

Textures & Frames stempelset, foto van Stampin’ Up!©2021

Hands down mijn favoriete stempelset uit deze brochure is Textures & Frames. Ik weet dat er heel veel mensen dol zijn op de schaapjes stempels en coördinerende stansen maar voor mij zijn het het de Textures & Frames stempels en ik zal je vertellen waarom. Ten eerste zijn het basisvormen die leuk zijn in iedere combinatie. Schaapjes zijn schaapjes maar dit zijn meer bouwblokken waar je alle kanten mee op kunt. Je kunt ze kleurrijk gebruiken of juist ingetogen. Je kunt er drukke patronen mee stempelen om zo je eigen achtergrond te maken of je kunt ze heel minimalistisch toepassen. Je kunt de vormen gebruiken om onderwerpen mee te maken zoals kerstballen of rupsje nooitgenoeg of je kunt de frames gebruiken om je spreukjes te benadrukken. En dan is er nog de spetter. Het perfecte spatpatroon om toe te voegen aan je werkjes. Ja, voor mij heeft deze stempel het allemaal. Ik heb dan ook pas geleden een YouTube filmpje gemaakt waarin ik een step-it-up deel met deze set. Zelfs daarna ben ik nog lang niet klaar met spelen met die stempelset en ik kan hem je dan ook van harte aanbevelen.

Anders

Misschien ben jij het helemaal niet eens met mijn favoriete artikelen. Denk jij dat het Be Dazzling specialty paper veel leuker is of dat veel meer creativiteit kwijt kan met de Delicate Dahlia’s stempelset. Laat het me dan weten in de comments hieronder. Ik ben echt reuze benieuwd.

Wil je nu nog snel profiteren van de Sale-a-bration bonussen, dan kun je je bestelling plaatsen via mijn webshop of door een mailtje te sturen naar Leonie@prulleke.nl en dan help ik je graag verder. Bovendien ontvang je tot en met 30 september ook nog een speciale bonus van mij! Bij besteding vanaf €75,- krijg je een gratis schaartje van Stampin’ Up! kado van mij. Over dit schaartje kun je hier meer lezen. Ook krijg je per €75,- een lootje waarmee je kans maakt om de In Your Words stempelset te winnen.

Ik wens je veel shopplezier en tot de volgende keer,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice