Hallo Prulleke!

Op 5 januari is de nieuwe mini catalogus van start gegaan maar ook de leukste periode van het Stampin’ Up! jaar: SALE-A-BRATION. Omdat nog niet iedereen bekend is met Sale-a-bration leek het me handig om je daar wat meer uitleg over te geven.

Sale-a-bration is de feestperiode van Stampin’ Up! en deze duurt tot 28 februari. Er zijn 3 manieren om te profiteren van de aanbiedingen tijdens de Sale-a-bration periode. Door te shoppen, als gastvrouw en door in te stappen. Iedere manier is gunstig op een unieke wijze en je kunt er zo veel gebruik van maken als je zelf wilt.

Shoppen

De makkelijkste manier om te genieten van Sale-a-bration is door te winkelen. Wanneer je namelijk een kwalificerende bestelling hebt, mag je gratis artikelen uit de Sale-a-bration brochure toevoegen. Aankopen uit het volledige aanbod van Stampin’ Up! tellen mee en wanneer je voor minimaal €60,- besteedt, kun je al gratis producten uitzoeken. De gratis artikelen staan in de Sale-a-bration brochure. Hier is een link naar de digitale versie van deze publicatie. Bij de verschillende producten die je gratis kunt kiezen, staat een icoontje met daarin de tekst FREE WITH 60€ | £45 PURCHASE of FREE WITH 120€ | £90 PURCHASE. Het mag duidelijk wezen dat je bij het ene artikel een bedrag van minimaal €60,- moet besteden en voor het andere artikel minimaal €120,-. Wanneer je een bestelling hebt van €190 mag je dus 1 artikel kiezen dat gratis is bij €120,- en 1 dat gratis is bij €60,- of 3 artikelen die gratis zijn bij een bestelling van €60,-. Hier wil ik je nog een keer wijzen op de gastvrouwcode. Gebruik wanneer je onder € 200,- blijft, ook de gastvrouwcode die in de zijbalk staat.

Gastvrouw

Een andere leuke manier om te profiteren van Sale-a-bration is als gastvrouw. Mijn agenda is vrij leeg momenteel dus als je wilt kunnen we bij jou een party of workshop houden. Wanneer mensen bij je bestellen, gelden dezelfde regels als hierboven uitgelegd over het shoppen. Bij aankopen vanaf €60,- mogen mensen gratis artikelen uitzoeken. Als gastvrouw heb jij echter nog een extra bonus. Wanneer het totale bestelbedrag van jouw party €375 overstijgt, ontvang je de Scenic Garden stempelset gratis als bedankje voor al je moeite. Deze gedetailleerde stempelset bevat 5 cling stempels waar je prachtige taferelen mee kunt maken.

Instappen

De laatste manier om te profiteren van Sale-a-bration is door in te stappen als demonstratrice. Hiervoor zijn deze keer 3 verschillende opties:

Optie 1

Wanneer je instapt is het normaal zo dat je €129,- betaalt en dat je hiervoor dan voor €175,- aan producten uitzoeken. Bij deze eerste optie betaal je echter €160,- en mag je voor €230,- aan producten uitzoeken. Maar dat is nog niet alles. Deze keer krijg je er alleen ook de Boho Blue Limited Edition Mini Stampin’ Cut & Emboss Machine (t.w.v. €77,-) bij! De kleur van dit apparaat is een van de kleuren die straks in het 2023-2025 In Color assortiment zal zitten en deze variant van het apparaat is dus maar tijdelijk beschikbaar. Natuurlijk zitten hier ook alle benodigde snij- en embossplaten bij. Het is een fijn, klein maatje dat handig is om mee te nemen of perfect past in een kleinere knutselruimte. Bovendien passen de meeste stansen er in en zijn er ook verschillende Embossingfolders te verkrijgen voor dit kleinere formaat apparaat.

Optie 2

Deze optie is bijna identiek aan optie 1 maar deze keer kies je voor de reguliere witte Mini Stampin’ Cut & Emboss Machine.

Optie 3

Deze is speciaal voor iedereen die geen Mini Stampin’ Cut & Emboss Machine wil hebben. Je mag dan nog steeds voor €230,- aan producten kiezen maar je betaalt dan de reguliere €129,-. De producten die je kiest, mag je uit het volledige aanbod uitzoeken. Je ontvangt hierover GEEN gratis Sale-a-bration sets. Je ontvangt immers al een dikke korting. Je kunt tot exact €230,- gaan maar geen cent er over. Het is dus ook een beetje de sport om het helemaal uit te kienen.

Wil je meer informatie over instappen, neem dan gerust vrijblijvend contact op met me. Ik leg graag uit wat de voordelen zijn en wat er wel en niet van je wordt verwacht. (Als je eenmaal bent ingestapt kun je overigens wel gratis Sale-a-bration sets verdienen bij eventuele aanvullende bestellingen.)

Ik hoop dat ik je zo wat duidelijker heb kunnen vertellen wat Sale-a-bration precies is en waarom dit de leukste periode is van het Stampin’ Up! jaar.

Ik wens je alvast veel plezier met het samenstellen van je verlanglijst en ook veel knutselplezier.

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice