Hallo Prulleke,

Vandaag begin ik maar meteen met een dubbel bericht: de aankondiging van de kleurencombinatie van september en het delen van mijn inspiratiekaart voor week 36. Laten we beginnen bij het begin en starten met de kleurencombinatie zelf.

Kleurencombinatie

Mijn doel met het delen van een maandelijkse kleurencombinatie is je creatief op gang te helpen. Met zo veel keuzes die je moet maken als je een kaartje wilt maken is het fijn als iemand die keuzes een beetje beperkt. Daarmee daag je ook je kleine grijze celletjes uit om oplossingen te zoeken en je stempels kritisch te bekijken. Een maand lang maak ik iedere week een project met die combinatie en die deel ik op deze website. Ik nodig iedereen uit om mee te doen met deze uitdaging en mij foto’s te sturen van jouw projecten met dezelfde kleuren combinatie. De foto’s deel ik dan op een speciaal Pinterestbord. Zo kun je snel meerdere inspiratiekaarten vinden men een bepaalde kleurencombinatie.

De combinatie voor september is een zomerse, vrolijke combinatie. Hij bestaat uit de volgende kleuren:

Spelregels

Voel jij je nu ook geinspireerd om aan de slag te gaan met deze kleuren? Leuk! Ik vraag je natuurlijk wel om je te houden aan een aantal spelregels:

  • Gebruik zo veel mogelijk actueel Stampin’ Up! materiaal. Het hoeft niet nieuw te zijn, maar als iemand wil namaken wat jij hebt gecreeerd, dan is het wel zo fijn als ze de producten nog kunnen bestellen.
  • De kleurencombinatie mag aangevuld worden met de basics (zwart, wit en vanille) maar het is niet de bedoeling om andere kleuren toe te voegen of weg te laten. Metallics en bling mogen natuurlijk ook toegevoegd worden. Deze vallen voor mij ook onder de basics.

Inspiratiekaart week 36

Zoals ik al zei, maak ik iedere week een kaartje met de kleurencombinatie en de kaart voor deze week is dit exemplaar. In dit bericht kun je alle geschreven informatie rustig doornemen maar ik heb een YouTube filmpje van het creatieproces van deze kaart. Als je die wilt bekijken dan kan dat hier.

Om te beginnen heb ik een achtergrond gestempeld met de Textures & Frames stempelset. Deze set is een van de gratis artikelen die je gedurende Sale-a-bration kunt kiezen. Ja! Dat lees je goed, GRATIS. Wanneer je tot 30 september een bestelling plaatst van minimaal € 60,- mag je namelijk gratis producten uitkiezen. Het is een supergave actie want je krijgt dus veel meer producten voor je geld. De producten die je nog tot het einde van de maand kunt kiezen voor deze actie, zijn daarna ook niet meer te verkrijgen. Het is dus een exclusief pakket waar je nu je voordeel mee kunt doen. Textures & Frames is wat mij betreft een geweldige keuze. Er zitten verschillende stempels in waar je eenvoudig achtergronden mee kunt maken, extra interesse kunt geven of zelfs kunt gebruiken om de focus te brengen op een bepaald plekje op je kaart. Je kunt op dit Pinterestbord nog meer kaarten zien die gemaakt zijn met deze set.

In dit geval heb ik de stempelset gebruikt om eerst een achtergrond te stempelen met de grote vlek. Om de kleuren wat zachter te maken, heb ik de stempels steeds eerst afgestempeld voor ik ze op mijn basis kaart van extra stevig Basic White kaartkarton stempelde. Mijn focus afbeelding heb ik gemaakt op een apart stukje Basic White kaartkarton gestempeld. Eerst stempelde ik met Balmy Blue de kring en daarin stempelde ik het Banner Year blaadje in Pale Papaya, Flirty Flamingo en een keer afgestempeld in Bermuda Bay. De cirkel knipte ik uit met mijn Stampin’ Up! papierschaartje.

Papierschaar

Papierschaar. foto van Stampin’ Up!©2021

Nu snap ik dat de meeste mensen wel een schaartje hebben waar ze afbeeldingen mee kunnen uitknippen maar het Stampin’ Up! schaartje is wel heel fijn. Deze is super scherp, zo scherp zelfs dat hij wordt geleverd met een beschermkapje. Hij heeft een hele spitse punt waardoor je makkelijk de kleinste details kunt uitknippen en hij ligt heel fijn in de hand. Het feit dat hij zo scherp is, zorgt er ook voor dat je veel minder kracht hoeft te zetten. Een ideaal schaartje dus. En om dat te kunnen bewijzen krijg je in september zo’n schaartje kado van mij als je een Stampin’ Up! bestelling bij me plaatst t.w.v. € 75,- (excl. verzendkosten).

Afmaken

Nu was mijn kaartje bijna klaar. Ik heb nog een spreukje nodig en die haalde ik ook uit Banner Year. De Happy fall, y’all! vind ik zo vrolijk. Die moest het wel weer worden. Ik besloot hem in Flirty Flamingo te stempelen en gebruikte de Seasonal Labels dies om hem uit te snijden. Dit is een nieuwe stansenset uit de juli-december mini catalogus. Hierin zitten een aantal verschillende label vormen die passen bij meerdere spreuken uit van allerlei verschillende stempelsets. Ook zitten er een aantal stansen in waarmee je de afbeeldingen kunt uitsnijden van de Christmas Season stempelset. Je kunt de Christmas Season stempelset dan ook samen kopen met de Seasonal Labels dies als een bundle. Deze heeft zijn eigen artikelnummer en zo bespaar je 10% ten opzichte van de individuele aankoop van die twee producten. Ben je geïnteresseerd in de bundle, dan is mijn nieuwste Prulleke Product Pakket misschien ook iets voor jou. Deze bevat allerlei verbruiksartikelen en is gebaseerd op het Painted Christmas Designpapier dat weer perfect past bij de zojuist genoemde bundle. Hierover heb ik gisteren al verteld en ik zal er donderdag meer informatie delen op mijn website dus hou hem in de gaten.

Seasonl Labels stansen, foto van Stampin’ Up!©2021

Bestellen

Wil je na het lezen van dit artikel ook graag aan de slag met de door mij gebruikte materialen, dan is het fijn om te weten dat je ze rechtstreeks via mij kunt bestellen. Je kunt dat doen door me een mailtje te sturen met je bestelling of je kunt hem zelf plaatsen via mijn stampinupwebshop. Om dat makkelijker te maken heb ik hier ook een productlijst voor je gemaakt met de artikelen die ik heb gebruikt voor deze kaart. Heb je eerst nog vragen of wil je liever eerst de producten een keer testen voor je ze koopt, dan kun je ook contact opnemen met me. Ik geef regelmatig workshops bij mij thuis en binnenkort ook Koffie & een Kaartje bij ’t Sonse Bakhuys. Er zijn dus verschillende manieren om eerst eens kennis te maken met de Stampin’ Up! producten als je dat zou willen.

Meedoen

Heb jij ook iets gemaakt met deze kleurencombinatie? Stuur me dan een foto door per mail of via WhatsApp en dan zet ik jouw creatie ook op het Pinterestbord dat ik hiervoor heb aangemaakt. Wil je een kijikje nemen en wat inspiratie opdoen? Kijk dan op: https://nl.pinterest.com/prulleke_/kleurencombinatie/2021-september/

Nieuwsflits

Ik deel iedere week mijn inspiratiekaart in mijn nieuwsflits. Wil jij graag mijn nieuwsflits ontvangen? Dat kan! In de zijbalk (of verder naar beneden als je op een telefoon kijkt) staat een inschrijfformulier om je op te geven voor mijn mailinglijst. Iedere week ontvang je een mail met inspiratie en informatie over acties en producten. Wanneer je de nieuwsflits niet meer wilt ontvangen, kun je jezelf simpelweg uitschrijven door op de link onderaan de nieuwsflits te klikken.

Volgende week deel ik een nieuwe inspiratiekaart. Hopelijk heb jij dan ook iets om aan mij te laten zien.

Veel knutselplezier!

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice