Hallo Prulleke,

Vandaag wil ik even wat tijd nemen om te vertellen over de Butterfly Bouquet actie die 3 maart van start gaat. Dit is een pre-release van een productpakket dat straks in de nieuwe jaarcatalogus staat.

foto van Stampin’ Up!

Butterfly Brilliance Cling stempelset

Ben je klaar voor de uitbarsting van vlinders die de Butterfly Brilliance achtergrond stempel biedt? Deze stempel is geweldig om projecten mee te maken voor de lente, moederdag, bruiloften en meer. Je kunt hem makkelijk combineren met allerlei verschillende spreuken om hem passend te maken voor verschillende gelegenheden. De prachtige lijnafbeeldingen zijn ideaal om in te kleuren met diverse kleurmedia of je kunt verschillende kleuren inkt op de stempel aanbrengenom zo een unieke look te maken. Wat je er ook mee doet, de resultaten zullen fantastisch zijn.

Brilliant Wings stansen

Met de grote stans uit deze set kun je eenvoudig een zwerm vlinders uitsnijden. Deze kun je makkelijk verwerken tot achtergrond, gebruiken als focal point of als accent toepassen. Er is zo veel dat je er mee kunt doen, maar er zitten nog meer stansen in deze zet. Zo zitten er een aantal kleine vlinder bij maar ook 3 verschillende stansjes om wat gaatjes en structuur mee aan te kunnen brengen op je projecten. Of je ze nu gebruikt met de vlinders of met andere sets, deze stansen brengen je projecten naar een nieuw niveau.

Butterfly Brilliance Bundle

Wanneer je de stempels en de stansen wilt, is het verstandig om deze als bundle aan te schaffen. Je ontvangt dan 10% korting op je aankoop en je creatieve mogelijkheden verveelvoudigen.

Tijdelijke toevoeging

Zoals ik al zei: dit is een pre-release van de bundle die in de nieuwe jaarcatalogus komt. Voor deze actie heeft Stampin’ Up! echter wat tijdelijke producten uitgebracht die alleen verkrijgbaar zijn tijdens de promotie of zo lang de voorraad strekt. Het gaat om 2 adembenemende papier pakken.

Butterfly Bijou 6″ x6″ Designer Series Paper

Dit exclusieve designpapier is alleen verkrijgbaar gedurende de Butterfly Bouquet promoties zo lang de voorraad strekt. Dit papier biedt prachtige zachte vlinderpatronen in aqua, roze en geeltinten en ook geaquarelleerde patronen die perfect coördineren met de luchtige zachte look. Je kunt niet mis gaan met deze patronen. Aan de ene zijde zijn ze voorzien van aanwezige prints terwijl de achterzijde subtielere achtergrondpatronen heeft. Een van de prints is zo gemaakt dat deze perfect uitlijnt met de stans zodat je alle vlinders in 1 keer kunt uitstansen. Er zitten 8 vellen in van ieder van de 6 verschillende dessins dus je hoeft niet bang te zijn dat je te kort komt.

Natural Touch Specialty Paper

Voeg prachtige structuur toe aan je creaties met het Natural Touch Specialty Paper. De zachte houtnerf is veelzijdig genoeg voor ieder project wanneer dan ook. Je kunt er op stempelen, het embossen en gebruiken met stansen. Je kunt grote stukken gebruiken als achtergrond of kleinere stukken gebruiken als accent. In een verpakking zitten 2 vellen van 12″ x 12″ (30,5 x 30,5 cm).

Butterfly Brilliance Collection

Om het makkelijk te maken voor je, kun je ook de hele collectie in een keer bestellen in plaats van allemaal individuele nummers noteren. In het collectiepakket zit de Butterfly Brilliance Bundle, het Butterfly Bijou Designer Series Paper en het Natural Touch Specialty Paper. Uiteraard is deze collectiecode alleen geldig tijdens de actieperiode en zolang de voorraad strekt.

Verkrijgbaarheid

Deze schitterende producten zijn te bestellen voor klanten vanaf 2 maart 2021. Waarom vertel ik je dan nu al over al deze prachtige producten als je ze nog niet kunt bestellen? Nee, dat is niet gemeen. Het is omdat je deze geweldige producten ook kunt toevoegen aan je starterspakket.

Je kunt dan voor € 175,- aan producten uit kiezen voor slechts € 129,-. Nadat je deze collectie in je winkelmandje hebt gedaan, heb je nog steeds € 88,50 over om andere producten voor uit te kiezen. Bovendien hoef je geen verzendkosten te betalen dus er komen geen extra kosten bij.

Extra

Wat je er wel bij krijgt is een businesspakket met onder andere catalogi en bestelformulieren en tot het einde van februari krijg je er 5 pakken 6″ x 6″ designpapier bij! Dat klopt! je krijgt tijdens Sale-A-Bration 200 vellen papier in de nieuwe dessins die straks in de nieuwe jaarcatalogus komen gratis bij je bestelling. Deze zijn in ieder van de kleuren van de Neutrals, Regals, Brights, Subtles en de 2020-2022 In Colors.

Dit is zonder twijfel de beste deal. Je krijgt niet alleen veel voordeel tijdens het instappen, daarna krijg je op iedere bestelling die je plaatst 20% korting (na aftrek van de belasting). Je hoeft geen demonstraties of workshops te geven. Je kunt gewoon genieten van je persoonlijke korting en alle andere voordelen waar Stampin’ Up! demonstratrices van kunnen genieten. Wil je meer weten? Neem gerust, vrijblijvend, contact op met me.

Flyer

Wil je de informatie van de Butterfly Bouquet promotie nog eens rustig doorlezen, dan heb ik hier een link naar de flyer voor je.

Ik hoop dat jij nu net zo enthousiast bent over deze geweldige actie als ik. Wil je alvast wat inspiratie zien met deze mooie vlinders? Neem gerust een kijkje op het Prulleke Pinterestbord voor voorbeelden en ideeën.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice