Normaal is Paper Pumpkin alleen verkrijgbaar in Noord-Amerika. Maar af en toe biedt Stampin’ Up! in alle verkoopregio’s een Paper Pumpkin-set aan!

Wat is Paper Pumkin eigenlijk?

Paper Pumpkin is een maandelijkse abonnementsdienst met een uniek aanbod papierprojecten voor creativelingen van elk niveau. Deze complete projectsets moedigen je aan om je creativiteit te verkennen, nieuwe technieken uit te proberen en je talent voor het creëren van papierprojecten te ontdekken. Op 13 april brengt Stampin’ Up! de Paper Pumpkin-set Bouquet of Hope uit in de verkoopregio’s in Europa, het Stille Oceaangebied en Quebec, Canada.

Met de Paper Pumpkin-set Bouquet of Hope kun je welgemeende, handgemaakte projecten creëren om mensen te troosten of je medeleven te betuigen. Deze attente set bevat basiskaarten met dessin, gestanste bloemvormen, opvallende decoraties en een veelzijdige stempelset met bemoedigende boodschappen. Deze set bevat alle benodigdheden voor negen kaarten en bijpassende enveloppen waarmee je je dierbaren een hart onder de riem steekt in moeilijke tijden.

Verkoop

De verkoop van de kit begint op 13 april en is zoals altijd met de Paper Pumkin kits, zolang de voorraad strekt. De Bouquet of Hope set zal € 26,- kosten en er is geen beperking aan het aantal kits dat je kunt bestellen.

De kit is in de Noord-Amerikaanse markt verkijgbaar vanaf 11 januari als onderdeel van het reguliere abonnements programma. Dat betekent dat we vanaf nu al voorbeelden kunnen gaan zien van de kit en ook de creatieve alternatieve projecten kunnen bekijken die getalenteerde demonstratices uit die verkoopregio delen op social media.

Inhoud

In de Bouquet of Hope set zitten de volgende materialen:

  • Bouquet of Hope stempelset, deze is exclusief en nergens anders te verkrijgen
  • Stampin’Spot (een mini stempelkussentje)
  • Voldoende materiaal om 9 kaarten te maken, inclusief gedessineerde basiskaarten, decoratieve uitgestansde vormen, versiersels en meer!
  • 9 coördinerende enveloppen
  • lijmproducten

Wat echter niet in de kit inbegrepen zit, is een transparant blok om de stempels op te monteren. Wanneer je nog geen transparante blokken hebt, adviseert Stampin’ Up! het Clear Block D (€10,50 art.nr. 118485) aan te schaffen om mee te stempelen.

Mocht je nog vragen hebben over deze Paper Pumkin kit, neem dan contact op met me. Ik help je graag verder.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice