Hallo Prulleke,

Op 1 oktober is het nieuwe Stampin’ Up! jaar gestart. De punten tellers zijn weer gereset en met frisse energie begin ik weer aan een nieuw jaar. De laatste tijd heb ik een en ander geëvalueerd uit het afgelopen jaar en ik verwacht dan ook dat dit jaar succesvoller zal zijn dan 2020/2021. Zoals ik al zei: ik heb er zin in!

Early Release

Stampin’ Up! begint het jaar ook meteen goed met het aankondigen van een Early Release. Op 1 januari komt er namelijk weer een nieuwe Mini Catalogus uit maar vanaf 2 november is het al mogelijk om de producten uit een van de nieuwe suites aan te schaffen. Het gaat om het Hof van Eden collectiepakket en daar vertel ik je graag wat meer over.

Hof van Eden

Het verhaal van de Hof van Eden overstijgt de grenzen van een enkel geloofssysteem. Talloze verslagen en bewerkingen van Edens gebeurtenissen zijn verschenen in het christendom, het jodendom, de islam, legendes en overleveringen, oude mythologie en meer! Hoe het verhaal ook wordt gedeeld, de essentie van Eden blijft hetzelfde: het is een paradijselijke plek. Gevuld met vruchtbaar en bloeiend gebladerte, stilte en sereniteit, en een sfeer van mysterie, is Eden een etherische utopie!

Onderdelen

Betreed en verken dit paradijs met de Eden’s Garden Collection! Deze verrukkelijke en begeerlijke collectie bevat producten uit de Early Release van de minicatalogus van januari-juni 2022. Ze bevatten een productpakket met stempels en stansvormen, die bloeit van schoonheid en overvloed. De stempelset bestaat uit 10 stempels en deze bevatten afbeeldingen van takjes en blaadjes en spreuken. Wat ook hemels is om te weten, is dat de stempelset ook in het Nederlands te verkrijgen is. Hierbij is een bijpassende set stansen te verkrijgen dat een aantal kaders kan uitsnijden, een extra takje en een randje kan stansen.

Bovendien bevat deze collectie een aantal exclusieve producten die je nergens anders kunt vinden: een pak papier met groen en goud patroon, een set speciale vellen katoenpapier om textuuraccenten toe te voegen aan je projecten, en een sprankelende set glanzende edelstenen in Cherry Cobbler en Soft Succulent! Deze producten zijn alleen beschikbaar zo lang de voorraad strekt en zullen niet in de nieuwe catalogus opgenomen worden. In deze PDF kun je de onderdelen goed bekijken.

Niet wachten

Wil je niet wachten tot 2 november om met deze collectie aan de slag te gaan? Dan kun je instappen als demonstratrice. Demo’s kunnen dit collectiepakket namelijk nu al aanschaffen (en dat met demo-korting!). Je kunt (onderdelen van) de collectie ook toevoegen aan je starterspakket als je zou willen. Mocht je hier vragen over hebben, stuur me dan gerust een mailtje.

Net zoals het tijdloze verhaal in verschillende versies kan worden verteld, zijn er dus verschillende manieren om deze collectie te bemachtigen. Even divers als dit kunnen deze paradijselijke producten worden gebruikt om projecten voor elke gelegenheid te maken en ze zijn perfect voor alle vormen van papierknutselwerk. Proef van deze felbegeerde collectie en geef je over aan de verleiding!

Voor inspiratie ideeën met deze Early Release suite kun je vinden op mijn Pinterest bord.

Tot de volgende keer,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice