Hallo Prulleke,

Gisterenavond ging om 20:00u de Last Chance actie van start. Dit is namelijk de laatste maand dat de januari-juni mini catalogus geldig is en daarna gaan een hoop van de producten in deze publicatie uit het assortiment. In de jaarcatalogus, die vorige maand is ingegaan, zien we een hoop artikelen terug. Wat niet in de jaarcatalogus staat, gaat uit het assortiment.

Last Chance lijst

Om toch te zorgen dat we zo goed mogelijk van de inventaris afkomen zijn een aantal artikelen tot wel 50% afgeprijsd. De lijst met alle uitgaande artikelen vind je hier. Mocht je twijfelen over of iets wel of niet is afgeprijsd, dan kun je altijd op de Stampin’ Up! website kijken, dan zie je het meteen. Ook vind je daar de actuele beschikbaarheid want voor alle uitgaande artikelen geldt dat producten leverbaar zijn zolang de voorraad strekt.

Bundles

Ook wil ik je aanraden om nog even een kijkje te nemen naar de bundles ofwel productpakketten. Van sommige blijven de losse artikelen wel in het assortiment maar vervalt de bundle korting per 1 juli. Als de bundle in de januari-juni catalogus niet als bundle genoemd is in de jaarcatalogus, met het 10% korting icoontje erbij, dan zijn de artikelen per 1 juli alleen als losse artikelen en dus niet als bundle met 10% korting te verkrijgen. Mocht je dus nog een bepaalde bundle op je verlanglijst hebben staan, let hier dan goed op zodat je jezelf niets tekort doet.

Koopjes

Tenslotte wil ik je nog even wijzen op de Koopjes. Onder het tabblad Aanbiedingen op de Stampin’ Up! website staat namelijk Koopjes. Daar vind je verschillende artikelen die al even Retired zijn maar waar nog voorraad van is, die met flinke korting worden verkocht. Zo zijn er nog hartvorimige cupcake folies (nu € 4,40 ipv € 11,-), zilverkleurige embossing pasta (nu € 4,40 ipv € 11,-) en Paper Pumpkin sets (nu vanaf €6,50! ipv € 26,-). Al met al is het de moeite waard om daar ook eens doorheen te neuzen.

Bestellen

Mocht je een bestelling willen plaatsen dan kan dat via de Stampin’ Up! website voor een onmiddellijke verwerking van je order. Denk hierbij aan de gastvrouwcode die je in de zijbalk vind van deze website voor bestellingen onder €200,-. Kom je boven € 200,- dan ontvang je Stampin’ Rewards en tot 14 juni ontvang je bij besteding vanaf € 275,- zelfs € 27,- aan extra rewards om gratis producten mee uit te zoeken. Wil je je bestelling liever per mail doorgeven, dan kan dat uiteraard ook. Mail hem door aan leonie@prulleke.nl en laat me weten of je wilt dat je bestelling deel gaat vormen van de verzamelbestelling van 22 juni of dat je hem al eerder wilt. Voor de verzamelbestelling betaal ik de portokosten vanaf het magazijn in Duitsland tot aan mijn huis. Je kunt dan de spullen kosteloos bij mij ophalen of tegen betaling van de verzendkosten naar jou laten bezorgen.

Heb je nog vragen, neem gerust contact op met me.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice