Hallo Prulleke

In mijn bericht van woensdag wees ik er al even op maar vandaag ik nog even wat extra aandacht geven aan de kits die nu zijn afgeprijsd.

Handig

Al vaker heb ik verteld over hoe handig een kit is. Daarin zit immers alles dat je nodig hebt om creatief aan de slag te gaan. Bovendien bevatten ze meestal vooraf ontworpen projecten waardoor je alleen de instructies hoeft te volgen om een aantal prachtige projecten te maken. Een ander voordeel is dat ze compact zijn verpakt, dus ideaal om mee te nemen als je ergens naar toe gaat.

Nieuw

Deze maand zijn er 10 nieuwe kits aan het Stampin’ Up! assortiment toegevoegd. Hiervan zijn er 4 non-stamping kits, die je alleen hoeft te vouwen en plakken. De overige 6 hebben in het pakket ook een stempelset, mini Stampin’ Spot inktkussentje en zelfs een stempelblok. Er zitten verschillende soorten projecten in de verschillende kits. Zo zijn er kaarten kits maar ook kits met verpakkingen en zelfs een setje met kaarten en doosjes.

Voorraad

Naast deze nieuwe sets zijn er ook een aantal kits die al wat langer mee draaien maar die flik zijn afgeprijsd. Heb je nog nooit een kit geprobeerd dan is dit misschien een leuk moment om er een te proberen. Kijk maar eens naar de volgende kits:

Paper Pumpkin Kit Box Of Sunshine (€ 6,50)

Deze vrolijke gele doos bevat alles dat je nodig hebt om 8 frisse kaarten en enveloppen te versieren. Het heeft een zonnig thema en bevat afbeeldingen van tropisch fruit. Deze set bevat geen stempel blok maar wel een hoop vreugde. Hij is nu afgeprijsd van zijn originele prijs van € 26,- naar slechts € 6,50

Joy Of Giving Tag Project Kit (€ 16,80)

Transformeer je kadootjes van simpel naar schitterend met de chique labels die je met de Joy of Giving-labelmaakset creeërt. Je kunt elk label doormidden vouwen, zodat je ‘To’ en ‘From’ aan de binnenkant kunt stempelen. Dit is een geweldige set voor je verzameling, zeker rondom de feestdagen. Je kunt hiermee in totaal 30 labels maken. Tien van ieder van de 3 verschillende ontwerpen. De originele prijs van deze geweldige kit was € 42,- en nu is hij voor slechts €16,80 al voor jou!

Joy Of Sharig Kaartenmaakset (€ 16,80)

Met deze Joy Of Sharing Kaartenmaakset kun je klassieke kerstkaarten maken. Deze set bevat alles wat je nodig hebt voor dit project. Je kunt de kaarten eenvoudig afmaken met een leuke gezinsfoto of zo anderen fijne feestdagen te wensen. Met deze kit kun je 15 kaarten maken voor slechts €16,80 in plaats van de originele € 42,- die de kit eerst kostte.

Tag Buffet Projectset (€ 14,40)

Nog een set om buitengewoon feestelijke cadeaulabels mee te maken is de Tag Buffet Projectset. Deze kit wordt zonder stempelset geleverd maar kan prima worden aangevuld met stempels uit verschillende kerstsets voor een prachtig resultaat. In totaal kun je 30 labels maken met de materialen uit deze kit. 5 elk van 6 verschillende ontwerpen. Deze kun je bevestigen aan een kadootje of op een kaart voor een snelle versiering. De kit is afgeprijsd van € 36,- voor slechts €14,40.

Paper Pumpkin Kit Joy To The World (€ 6,50)

Deze kit bevat, op een transparant blok na, alles dat je nodig hebt om 8 elegante kerstkaarten te maken met bijpassende enveloppen. De set is geknipt voor eenvoudige, feestelijke, kunstzinnige kaarten. De luxe gouden elementen zijn perfecte accenten voor de most wonderful time of the year. Deze set is nu afgeprijsd van €26,- voor slechts € 6,50. Met een paar van deze kits ben je in een mum van tijd klaar met het maken van al je prachtige kerstkaarten.

Christmas Traditions Punch Box (€ 21,60)

Neem dit feestelijk blik gevuld met hobbyproducten, voeg je favoriete papier en plakmiddelen toe en laat je kerstcreativiteit de vrije loop! Dit blik bevat een stempelset, transparant blok, 2 Stampin’ Spots mini inktkussens en de Kersttraditie pons. En dat allemaal voor maar € 21,60! Bijna niet te geloven aangezien de originele prijs € 54,- was.

Flowering Cactus Product Medley (€ 42,50)

Tot slot 2 niet Kerst-gerelateerde kits. De Flowering Cactus Product Medley bevat geweldige, bij elkaar passende producten die je creativiteit prikkelen. Stempels, papier, stansen en toebehoren om te maken wat je maar wilt. Deze kit heeft geen voorbepaalde projectgen dus je kunt je creativiteit de vrije loop laten. In het pakket zit een stempelset, 48 vellen designpaper van 6″ x 6″ (8 van elk van 6 dubbelzijdige ontwerpen), gestanste viltvellen (4 elk van 2 kleuren), een setje linnendraad in twee kleuren en een 10 delige stansenset die gebruikt kan worden met zowel de gewone als de mini stans- en embossingmachine. Het complete pakket kost nu geen € 85,- maar slechts de helft € 42,50. Bovendien is er een navulset verkrijgbaar voor deze medley.

Navulling voor de Flowering Cactus Product Medley (€22,-)

Mocht je nog meer willen maken nadat je alles uit de Product Medley hebt gebruikt, dan kun je de verbruiksartikelen aanvullen met deze navulset. Deze bevat nog een set van het papier, de viltvellen en het linnendraad voor nog meer creatieve projecten. De navulling is nu ook met 50% afgeprijsd van € 44,- voor € 22,-.

Wat een prachtige collectie afgeprijsde kits om mee aan de slag te gaan voor een fractie van de originele prijs. Reken maar dat je veel plezier gaat beleven aan de creatieve opties. Je gaat het zo leuk vinden dat je wellicht voor eind juli al helemaal klaar zult zijn met het maken van al je kerstprojecten. Dat scheelt een hoop stress aan het eind van het jaar.

Mocht je een bestelling willen plaatsen dan kan dat via de Stampin’ Up! website voor een onmiddellijke verwerking van je order. Denk hierbij aan de gastvrouwcode die je in de zijbalk vind van deze website voor bestellingen onder €200,-. Kom je boven € 200,- dan ontvang je Stampin’ Rewards en tot 14 juni ontvang je bij besteding vanaf € 275,- zelfs € 27,- aan extra rewards om gratis producten mee uit te zoeken. Wil je je bestelling liever per mail doorgeven, dan kan dat uiteraard ook. Mail hem door aan leonie@prulleke.nl en laat me weten of je wilt dat je bestelling deel gaat vormen van de verzamelbestelling van 22 juni of dat je hem al eerder wilt. Voor de verzamelbestelling betaal ik de portokosten vanaf het magazijn in Duitsland tot aan mijn huis. Je kunt dan de spullen kosteloos bij mij ophalen of tegen betaling van de verzendkosten naar jou laten bezorgen.

Heb je nog vragen, neem gerust contact op met me.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice