Hallo Prulleke,

Het is weer tijd voor een wisseling in het assortiment. Gisterenavond werd voor demonstratrices de digitale variant van de juli-december 2022 mini catalogus gedeeld. Ook kregen we al inzag in de digitale Sale-a-bration brochure die in juli en augustus van kracht zal zijn. Zo veel leuke nieuwe spullen die er aan zitten te komen! Daarvoor moet natuurlijk weer plaats worden gemaakt in het magazijn. Dat betekent dat binnenkort ook de Last Chance lijst zal ingaan.

Op de Last Chance lijst staan allemaal artikelen van de januari-juni mini catalogus die uit het assortiment gaan. In principe is het zo dat als het niet in de jaarcatalogus staat, het uit de collectie gaat. Van de producten die uit het assortiment gaan is een groot deel nog eens afgeprijsd ook. Dit kun je allemaal terug zien in deze PDF. Aangezien hier alles in staat (ook Duitse en Franse producten) en er met een heeeeel klein lettertype wordt gewerkt, kan ik me voorstellen dat het veel moeite kost om deze helemaal door te nemen.

Om het doornemen van de Last Chance lijst makkelijker te maken heb ik een filmpje opgenomen waarin ik pagina voor pagina de januari-juni mini catalogus met je doorneem. Ik laat per artikel zien of het blijft of gaat, en als het is afgeprijsd, deel ik ook de afgeprijsde prijs. Dus pak je pen en je mini catalogus en dan kunnen we hem samen doorlopen.

LET OP: De nieuwe prijzen en de op = op status gaan in op 1 juni 2022.

Ik wens je veel plezier met shoppen en natuurlijk veel knutselplezier!

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice