Hallo Prulleke,

De laatste maand van het jaar is ook de laatste maand dat de mini catalogus geldig is. Maar ook de datum dat de pre-order periode voor de januari-juni mini catalogus voor demonstratrices is gestart. Je begrijpt dat het een periode is met gemengde gevoelens. Aan de ene kant weet ik dat er allemaal leuke producten aan zitten te komen en ben ik volop aan het plannen wat ik daar mee wil gaan doen. Aan de andere kant moet ik afscheid nemen van een aantal producten waar ik zo van heb genoten de afgelopen maanden. Om nog maar te zwijgen over de twijfels wat ik nog wil aanschaffen. Ook ik kan mijn geld maar 1 keer uitgeven en soms is het moeilijk om te kiezen tussen die leuke nieuwe stempelset of een van de afgeprijsde sets. Ja, afgeprijsde artikelen. Had ik dat nog niet gezegd?

Carry-Over

Vanaf vandaag zijn de lijst met uitloopartikelen en carry-over artikelen ingegaan. Op de carry-over lijst staan de artikelen die na 3 januari nog te bestellen zijn. Dit kan als de artikelen:

  • Terug komen in de 2022-2023 jaarcatalogus
  • Terug komen in de juli-december 2022 mini catalogus

Hoewel de bundles over het algemeen komen te vervallen, kan het wel zijn dat enkele van de losse producten uit de bundle in het assortiment blijven. Het is dus raadzaam om de lijsten heel goed door leest want hoewel een bepaalde favoriete set van je wellicht niet volledig verdwijnt, verdwijnt wel de 10% bundle korting. En het zou toch jammer zijn als je die mis loopt?

Uitloopartikelen

En dan hebben we de uitloopartikelen nog. Dit is een lijst met artikelen die uit het assortiment gaan. Vanaf dit moment geldt op die producten een op = op beleid. Wil je dus nog iets hebben van deze lijst, wacht dan niet en plaats meteen je bestelling via de webshop. De artikelen van de uitlooplijst worden niet meer aangevuld dus of ze nu wel of niet zijn afgeprijsd, dit is je laatste kans…

Pre-order

Gelukkig is er ook goed nieuws. Er komen prachtige nieuwe artikelen aan die in een schitterende nieuwe mini catalogus staan. Zodra ik mijn bestelling van vanochtend binnen heb (ja, ik was er vroeg bij!) zal ik een berg leuke nieuwe producten aan je laten zien. Houd hiervoor ook mijn Facebook pagina in de gaten want meestal deel ik de unboxing in een spontane Facebook Live uitzending. Iets anders om naar uit te kijken zijn de nieuwe catalogi. Jawel, catalogi! We krijgen namelijk niet alleen een nieuwe mini catalogus die geldig zal zijn van januari tot en met juni 20222, er komt ook een Sale-a-bration brochure aan die gevuld is met fantastische artikelen die je GRATIS kunt uitzoeken bij je bestelling vanaf € 60,- in januari en februari 2022. Uiteraard heb ik ook een paar pakken van deze publicaties besteld voor mijn klanten. Mocht jij er ook een willen, neem dan gerust contact op met me om er een aan te vragen.

Oud of nieuw

Al met al is er dus een spannende periode aangebroken die echt in het teken staat van oud en nieuw. Of je nu de laatste artikelen van je verlanglijst van de mini-catalogus wilt bestellen of je bent benieuwd naar de nieuwe producten die er aan komen, ik ben er om je te helpen met je aankopen en te inspireren met je knutselarsenaal.

Voor nu wens ik je veel shopplezier en tot de volgende keer!

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice