Hallo Prulleke,

Lang niet gezien! Ik heb immers een vakantiebreak gehouden maar nu ben ik terug. Vandaag met een bericht dat gaat over de kaart van mijn YouTube filmpje van vandaag.

Challenge

Er zijn veel verschillende manieren om een mooie kleurencombinatie te vinden om je te inspireren. Je kunt een kijkje nemen in de Stampin’ Up! catalogi om te zien wat de ontwerpers hebben gecombineerd of om te gebruiken wat in een bepaald dessinpapier is gebruikt. Je kunt ook kijken in de Color Coack van Stampin’ Up! Daarin vind je voor ieder van de 50 kleuren uit het assortiment 3 verschillende samenstellingen van 3 kleuren. Nog een andere manier is om te kijken op bijvoorbeeld een challenge blog. Vandaag koos ik die optie. Ik gebruikte de kleurencombinatie die ik had gevonden op de CAS Colours & Sketches site. Het is challenge #515: Calypso Coral, Soft Sea Foam en Misty Moonlight.

Kleurencombinatie van CAS Colours & Sketches blog

Clean And Simple

Voor mij persoonlijk is Clean And Simple altijd een grotere uitdaging dan de kleuren. Ik wil zelf al graag meer toevoegen in de vorm van laagjes, patroontjes en versiersels. Deze keer wilde ik het echt simpel houden. De stempelset die ik koos was de Bottled Happiness. Ik vond de drie kleuren daarmee eenvoudig te verdelen. Door de fles linksonder in de hoek te plaatsen, zou ik hopelijk genoeg witte ruimte over houden om het een clean and simple kaartje te mogen noemen.

Versiering

Ondanks de simpelere compositie, kon ik het niet nalaten om het iets meer te versieren. Er hoort nou eenmaal een label op een fles wijn. Bovendien had ik op die manier de perfecte plek voor een kleine spreuk. Ook heeft iedere kaart wat bling nodig. Met drie Rhinestone Basic Jewels in de verschillende maten, had ik op een minimalistische manier toch wat bling.

Namaken

Wil jij dit kaartje namaken? Dat mag natuurlijk. Bekijken het YouTube filmpje om precies te zien hoe ik alles heb gedaan.

Wil je vervolgens iets aanschaffen om zelf ook creatief aan de slag te kunnen, dan vind je onder het filmpje links naar de webshop. Vergeet niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice