Hallo Prulleke,

Vandaag is mijn jongste kindje jarig. Wouter wordt 5 jaar. Het zou eigenlijk een leuk feest moeten worden waarbij de grootouders bij ons zouden blijven eten. In plaats daarvan zitten alle 3 mijn kinderen in quarantaine na positive PCR-testen. Balen is nog een zachte uitdrukking. Ik weet goed dat wij niet het enige gezin zijn dat de afgelopen jaren in zo’n situatie zit. We hebben al zo veel feesten moeten overslaan en moeten uitstellen dat als de wereld ooit weer open gaat, we de eerste 9 maanden continue aan het feesten zullen zijn. Dat is natuurlijk wel een leuk vooruit zicht. Voor vandaag houden we het rustig. De kinderen hebben hun school werk en wij zullen er alles aan doen om Wouter zo jarig mogelijk te laten voelen. En als ze straks uit quarantaine mogen, dan doen we het allemaal nog eens goed over.

Voorlopig zal ik me vandaag even richten op de dingen die wel in mijn cirkel van controle vallen. Zoals mijn inspiratiekaart met het de kleurencombinatie van februari.

Kleurencombinatie

Iedere maand deel ik een kleurencombinatie om lekker mee aan de slag te gaan. Wanneer we een project willen maken, moeten we namelijk veel keuzes maken. Welke stempels, welk designpapier, welk kaartkarton, welke versiersels, etc… Om alvast een van de kleurkeuzes voor je te maken, helpt het je om die andere keuzes makkelijker te maken. Hopelijk helpt het je om aan de slag te gaan en even lekker creatief bezig te zijn. Bovendien kan een onverwachte kleurencombinatie je ook creatief stimuleren om buiten je comfortzone te stappen. Redenen genoeg om een keertje mee te doen, toch?

Februari

De kleurencombinatie van februari is de volgende:

Kleurencombinatie februari 2022

Driving By

Het kaartje dat ik deze week met de combinatie heb gemaakt is deze:

Het inspiratie deze week is gemaakt met de Driving By stempelset. Deze kun je kiezen als kadootje bij je bestelling vanaf € 60,-. Maar let op: deze aanbieding is alleen geldig tijdens Sale-a-bration. Daarna is deze geweldig leuke stempelset niet meer te verkrijgen. Ik heb hem hier gekleurd met Stampin’ Blends markers in Real Red en Basic Black. De andere kleuren van de combinatie heb ik gebruik om de inkt blend te maken in de achtergrond. Deze was best fel en daarom heb ik hem een beetje vervaagd door er een laagje Vellum overheen te gebruiken. Ik koos voor het Vellum met de plattegrond er op. Ik vond deze perfect passen bij het auto-thema. Het Vellum is afkomstig uit het Layering Patterns pak. Hierin zitten nog 2 andere ontwerpen. Eentje met een handgeschreven script en eentje met een boekdruk print. Alle drie de ontwerpen worden in het wit en zwart geleverd. Het is een hele handige set als je de achtergrond iets extra’s wilt geven.

Meedoen

Wil jij producten bestellen zodat jij ook een kaartje als deze kunt maken? Je kunt de materialen die ik heb gebruikt bestellen via de Stampin’ Up! webshop. Heb je liever wat hulp? Dan kun je jouw bestelling ook doormailen aan leonie@prulleke.nl.

Heb jij met deze kleurencombinatie ook een leuke kaart gemaakt? Stuur me er gerust een foto van door zodat ik deze kan toevoegen aan het speciale Pinterest bord. Zo kunnen we elkaar blijven inspireren en zo anderen verblijden met onze creaties.

Nieuwe inspiratiekaart

Volgende week deel ik een nieuwe inspiratiekaart met deze kleurencombinatie. Wil je die zeker niet missen, abonneer je dan om mijn nieuwsflits. Je krijgt dan automatisch iedere dinsdag een mailtje van me met daarin de laatste Stampin’ Up! informatie, acties, inspiratie en speciale Prulleke aanbiedingen en activiteiten. Je kunt je inschrijven met het formulier in de rechter zijbalk. Lees je dit op een mobiel apparaat, dan kan het zijn dat je geen zijbalk ziet en dus onder dit bericht moet kijken. Je kunt je uiteraard ook weer uitschrijven als je mijn nieuwsbrief niet leuk vindt dus je zit nergens permanent aan vast.

Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop je weer een beetje te hebben geïnspireerd.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice