Hallo Prulleke,

Het heerlijke tropische weer van vorige week was de inspiratie van mijn kaartje deze week. Het was me toch een party heet! Zwembadjes overal en natuurlijk lekkere ijsjes zorgden voor de broodnodige verfrissing toen temperaturen van 35 graden werden gemeten.

Kleurencombinatie

Iedere maand bedenk ik een kleurencombinatie die ik op mijn website en in mijn nieuwsflits deel. Vervolgens maak ik iedere week met die kleurencombinatie een kaart. Ook nodig ik iedereen uit om met mij mee een eigen creatie te maken. Alle kaarten die ik heb gemaakt plaats ik op een speciaal Pinterestbord. Hierop zet ik ook de foto’s die mij worden toegestuurd van de creaties van anderen. Het is een leuke manier om wat inspiratie te delen en te zien hoe je met dezelfde kleuren een hele andere look kunt maken.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20210531_083951616_iOS-1024x191.png
Kleurencombinatie juni 2021

Hierover kun je meer lezen in dit bericht.

Sweet Ice Cream

Was is er nu een heerlijkere verkoeling dan een ijsje? Of je nu houdt van waterijs, softijs of yoghurtijs alles is mogelijk met de Sweet Ice Cream stempelset.

Free As A BIrd stempelset, foto van Stampin’ Up!

Werkwijze

Voor deze kaart wilde ik een sunburst van sprinkles maken. Aangezien we twee verschillende soorten sprinkles hebben leek het me leuk om deze vormen elkaar per segment te laten afwisselen terwijl ik wel dezelfde kleuren bleef gebruiken. Het Night of Navy had achteraf wel wat groter mogen zijn omdat hier de ijsjes grotendeels overheen geplakt zijn. Deze heb ik met de hand en met de coördinerende pons uitgesneden en met Stampin’ Dimensionals opgeplakt om wat meer diepte aan te brengen op deze vrolijke, zomerse verjaardagskaart.

Eigen creatie

Heb jij ook een kaart gemaakt met de kleurencombinatie van juni 2021 dan zou ik het heel leuk vinden als je me er een foto van zou willen toesturen. Ik kan jouw kaartje dan toevoegen aan het Pinterestbord zodat we samen nog meer mensen kunnen inspireren om een kaartje te maken en daar iemand mee te verblijden.

Ik kijk er naar uit te zien wat jij maakt met deze kleuren.

Tot de volgende keer,

Blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice