Hallo Prulleke,

Het ziet er misschien een beetje raar uit om nu nog een bericht te lezen met een kaart die ik maakte met de kleurencombinatie van november maar daar heb ik een goede reden voor. Iedere dinsdag deel ik namelijk in mijn nieuwsbrief een inspiratiekaart gemaakt met de maandelijkse kleurencombinatie. Aangezien het eergisteren nog november was heb ik die kleurencombinatie gebruikt. Echter ben ik er dinsdag niet aan toe gekomen om er een verhaaltje over te schrijven, dus dat haal ik nu, in december in. Vergeef je het me?

Kleurencombinatie

Iedere maand deel ik een kleurencombinatie om lekker mee aan de slag te gaan. Wanneer we een project willen maken, moeten we namelijk veel keuzes maken. Welke stempels, welk designpapier, welk kaartkarton, welke versiersels, etc… Om alvast een van de kleurkeuzes voor je te maken, helpt het je om die andere keuzes makkelijker te maken. Hopelijk helpt het je om aan de slag te gaan en even lekker creatief bezig te zijn. Bovendien kan een onverwachte kleurencombinatie je ook creatief stimuleren om buiten je comfortzone te stappen. Redenen genoeg om een keertje mee te doen, toch?

November

De kleurencombinatie van november is de volgende:

Kleurencombinatie november 2021

Pinguïnpret

Het laatste kaartje dat ik met deze combinatie heb gemaakt is deze:

Vanaf het begin is Pinguïnpret een favoriete set geweest uit de juli-december mini catalogus. Het beestje is eenvoudig aan te kleden en te versieren. Deze keer heb ik het gewei gestempeld met Smoky Slate en heb ik de pinguïn voetjes en een rode neus gegeven met Calypso Coral inkt. De bomen heb ik in de achtergrond gestempeld met Evening Evergreen inkt die ik in eerste, tweede en derde generatie heb gestempeld. Nu had ik alleen nog Bermuda Bay over om te gebruiken en dat is de perfecte kleur voor de sjaal en de spreuk. Omdat er nog behoorlijk wat ruimte boven de bomen over was, besloot ik op dezelfde manier als de bomen ook nog wat Smoky Slate sneeuwvlokjes te stempelen. Daarmee was mijn kaartje klaar.

Meedoen

Heb jij met deze kleurencombinatie ook een leuke kaart gemaakt? Stuur me er gerust een foto van door zodat ik deze kan toevoegen aan het speciale Pinterest bord. Zo kunnen we elkaar blijven inspireren en zo anderen verblijden met onze creaties.

Nieuwe combinatie

Volgende week deel ik opnieuw een kleurencombinatie waar je een maand lang mee aan de slag kan. Wil je die zeker niet missen, abonneer je dan om mijn nieuwsflits. Je krijgt dan automatisch iedere dinsdag een mailtje van me met daarin de laatste Stampin’ Up! informatie, acties, inspiratie en speciale Prulleke aanbiedingen en activiteiten. Je kunt je inschrijven met het formulier in de rechter zijbalk. Lees je dit op een mobiel apparaat, dan kan het zijn dat je geen zijbalk ziet en dus onder dit bericht moet kijken. Je kunt je uiteraard ook weer uitschrijven als je mijn nieuwsbrief niet leuk vindt dus je zit nergens permanent aan vast.

Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop je weer een beetje te hebben geïnspireerd.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice