Hallo Prulleke,

Ben jij al aan de slag gegaan met de kleurencombinatie van april? Ik heb besloten om deze week te gebruiken om een paar producten te showen die uit het assortiment gaan. Sommige daarvan heb ik nog veel te weinig gebruikt dus daar wil ik snel nog wat verandering in aanbrengen. Maar eerst vertel ik graag een beetje over mij doel met de kleurencombinatie.

Kleurencombinatie

Iedere maand deel ik een kleurencombinatie om lekker mee aan de slag te gaan. Hopelijk inspireert het je om even lekker creatief bezig te zijn. Bovendien kan een kleurencombinatie je ook creatief stimuleren om buiten je comfortzone te stappen. Redenen genoeg om een keertje mee te doen, toch?

April

De kleurencombinatie van april is de volgende:

Kleurencombinatie april 2022

Messages

Het kaartje dat ik deze week met de combinatie heb gemaakt is deze:

De Messages Die is een heel gaaf product dat ik persoon lijk nog veel te weinig heb gebruikt. Je kunt er in 1 keer al deze vormen mee uitstansen. Het leuke is dat er niet 1 maar 2 verschillende stempelsets bij passen: Many Happenings en Many Messages. Ik besloot een vriendschapskaart te maken met een aantal van de Many Messages spreuken. Ik stanste eerst de vormen uit de 4 kleuren van de combinatie en puzzelde daarna welke stans ik in welke kleur wilde hebben. Vervolgens stempede ik de gewenste spreuken met mijn Stamparatus in een malletje. Vervolgens heb ik al mijn (actuele) stempelset nagelopen en andere spreuken gezocht die pasten bij de kaart en in de verschillende vormpjes. Iedere vorm met een spreuk, heb ik met mini Stampin’ Dimenisionals opgeplakt. De rest is met Tombow bevestigd. Door steeds kleur op kleur te stempelen ontstaat een zacht effect. Ik ben benieuwd of jij kunt herkennen uit welke stempelsets de spreuken allemaal afkomstig zijn….

Meedoen

Wil jij producten bestellen zodat jij ook een kaartje als deze kunt maken? Je kunt de materialen die ik heb gebruikt het makkelijkst bestellen via de Stampin’ Up! webshop. Denk bij bestellingen onder €200,- aan de gastvrouwcode D9E7YNVR. Omdat de uitlooplijst nu van kracht is zijn online bestellingen de beste keuze want je hebt op die manier de actuele voorraad situatie. Op dit moment geldt op = op op verschillende producten, vele hiervan zijn afgeprijsd. Heb je liever wat hulp? Dan kun je jouw bestelling ook doormailen aan leonie@prulleke.nl. Weet alleen wel dat er tussen de tijd dat je de bestelling aan mij doorgeeft en dat ik hem kan plaatsen, artikelen uitverkocht kunnen raken.

Heb jij met deze kleurencombinatie ook een leuke kaart gemaakt? Stuur me er gerust een foto van door zodat ik deze kan toevoegen aan het speciale Pinterest bord. Zo kunnen we elkaar blijven inspireren en zo anderen verblijden met onze creaties.

Nieuwe inspiratiekaart

Volgende week deel ik weer een nieuwe inspiratiekaart. Vergeet dus niet om dinsdag weer een kijkje te komen nemen op mijn website.

Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop je weer een beetje te hebben geïnspireerd en ik kijk er naar uit te zien wat jij maakt met de kleurencombinatie van april.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice