Hallo Prulleke,

Er bestaan verschillende klassieke combinaties: Popcorn en een film, wit t-shirt en blauwe spijkerbroek, friet en mayonaise. Natuurlijk bestaan er ook talloze klassieke kleurencombinaties. Zoals mijn combinatie van vandaag: wit en kraft.

Aquarelpotloden

Aquarelpotloden assortiment 1, images®Stampin’Up!©2023

Voor mijn kaart vandaag gebruik ik deze prachtige aquarelpotloden. Ik wil namelijk witte accenten kleuren op mijn kraft/Crumb Cake cardstock. De aquarelpotloden van Stampin’ Up! zijn goed gepigmenteerd wat ze ideaal maakt om mee te kleuren. Als je echt een vloeiend resultaat wilt, probeer dan eens wat er gebeurd als je met een vochtig penseel over je gekleurde vlak gaat! De pigmenten lossen moeiteloos op in water en geven schitterende aquarel effecten zonder dat het je veel moeite kost. Er zijn 2 sets met aquarel potloden in het assortiment. Set 1, die je hier in de foto ziet, is met de komst van de nieuwe jaarcatalogus vernieuwd. Er zaten een aantal kleuren in die uit het assortiment zijn gegaan en daarom moesten ook deze potloden opgefrist worden. De tweede set bevat 3 potloden minder maar is een geweldige aanvulling op de eerste set.

HOERA!

Zoals je ziet is mijn kaart wat je kunt noemen een Clean And Simple kaartje. Niet te veel poespas. Een paar stempels en stansjes en weinig extra’s. De witte accenten springen van de kaart en door ook wat schaduwen te maken met het Early Espresso aquarelpotlood, heeft de kaart toch wat diepte.

Namaken

Wil jij dit kaartje namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Ten eerste heb ik een link voor je gemaakt waarmee je naar mijn project op de Stampin’ Up! site gaat. Hier vind je niet alleen een gratis downloadbare PDF van de stap voor stap uitleg hoe ik deze kaart heb gemaakt. Er is ook een link naar een boodschappenlijst met alle producten die ik heb gebruikt. Optie twee is natuurlijk het bekijken van het bijbehorende YouTube filmpje.

Wil je vervolgens iets aanschaffen om zelf ook creatief aan de slag te kunnen, dan vind je onder het filmpje links naar de webshop. Vergeet niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Denk er aan dat je tot en met 31 juli per aankoop van € 60, een kortingscode van € 6,- krijgt die je in augustus kunt verzilveren.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice