Hallo Prulleke,

Deze keer heb ik mijn kleurencombinatie een jaren ’70 vibe gegeven. Ik voel dat al snel zo als er bruin, geel en oranje in een combinatie ziet. Het zijn allemaal warme tinten die heel leuk met elkaar te combineren zien en passen bij diverse stempelsets. Wanneer je gaat knutselen kun je dus gewoon je lievelingsset pakken, de kleuren van deze combinatie en aan de slag gaan. Daar is de combinatie ook voor.

Kleurencombinatie

Iedere maand deel ik een kleurencombinatie om lekker mee aan de slag te gaan. Wanneer we een project willen maken, moeten we namelijk veel keuzes maken. Welke stempels, welk designpapier, welk kaartkarton, welke versiersels, etc… Om alvast een van de kleurkeuzes voor je te maken, helpt het je om die andere keuzes makkelijker te maken. Hopelijk helpt het je om aan de slag te gaan en even lekker creatief bezig te zijn. Bovendien kan een onverwachte kleurencombinatie je ook creatief stimuleren om buiten je comfortzone te stappen. Redenen genoeg om een keertje mee te doen, toch?

Maart

De kleurencombinatie van maart is de volgende:

Kleurencombinatie maart 2022

Biggest Wish

Het kaartje dat ik deze week met de combinatie heb gemaakt is deze:

Met de grote gestileerde woorden stempelde ik mijn achtergrond en verwerkte hierin de kleuren van de combinatie van deze maand. Vervolgens stempelde ik met de sierlijke stempels de woorden happy birthday en friend nog een keer op wat Basic White kaartkarton. Ik knipte deze uit met mijn papierschaartje en plakte ze op een stuk Vellum kaartkarton. Daarna kon ik het Vellum met mini Stampin’ Dimensionals achter de woorden, vastplakken op de kaart. Ik maakte hem af met een paar Champagne Rhinestone Basic Jewels. Wil je een filmje zien van hoe deze kaart tot stand kwam? Dat kan op mijn Prulleke YouTube kanaal of hier:

Meedoen

Wil jij producten bestellen zodat jij ook een kaartje als deze kunt maken? Je kunt de materialen die ik heb gebruikt bestellen via de Stampin’ Up! webshop. Heb je liever wat hulp? Dan kun je jouw bestelling ook doormailen aan leonie@prulleke.nl.

Heb jij met deze kleurencombinatie ook een leuke kaart gemaakt? Stuur me er gerust een foto van door zodat ik deze kan toevoegen aan het speciale Pinterest bord. Zo kunnen we elkaar blijven inspireren en zo anderen verblijden met onze creaties.

Nieuwe inspiratiekaart

Volgende week deel ik een nieuwe inspiratiekaart met deze kleurencombinatie. Vergeet dus niet om iedere dinsdag even een kijkje te komen nemen op mijn website.

Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop je weer een beetje te hebben geïnspireerd en ik kijk er naar uit te zien wat jij maakt met de kleurencombinatie van maart.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice