Hallo Prulleke,

Iedere maand verzin ik een kleurencombinatie die ik onder andere deel in mijn wekelijkse nieuwsflits. Een maand lang maak ik iedere week een project met die combinatie die ik deel op deze website. Ik nodig iedereen uit om mee te doen met deze uitdaging en mij foto’s te sturen van jouw projecten met dezelfde kleurencombinatie. De foto’s deel ik dan op een speciaal Pinterestbord. Zo kun je snel meerdere inspiratiekaarten vinden met een bepaalde kleurencombinatie.

Kleurencombinatie

Deze keer besloot ik vooral mezelf eens uit te dagen. Als je me een beetje kent, weet je dat ik geen fan ben van paars. Het is niet zo dat ik het echt lelijk vind of zo. Voor alle kleuren is een plek wat mij betreft. Echter als ik een combinatie moet maken is het niet een kleur die ik hoog in mijn lijstje heb. Deze keer wilde ik mezelf dus wat extra stimuleren door twee paarstinten in de mix te gooien. Deze heb ik verder met wat neutrale extra kleuren aangevuld voor een wat mannelijke combinatie. Ik ben er al mee aan de slag gegaan en ik moet nu al toegeven dat het best een leuke combi is.

Kleurencombinatie augustus 2021

Spelregels

Heb je zin om mee te doen en wil je een kaart maken met deze combinatie? Leuk! Ik vraag je natuurlijk wel om je te houden aan een aantal spelregels:

  • Gebruik zo veel mogelijk actueel Stampin’ Up! materiaal. Het hoeft niet nieuw te zijn, maar als iemand wil namaken wat jij hebt gecreëerd, dan is het wel zo fijn als ze de producten nog kunnen bestellen.
  • De kleurencombinatie mag aangevuld worden met de basics (zwart, wit en vanille) maar het is niet de bedoeling om andere kleuren toe te voegen of weg te laten. Metallics en bling mogen natuurlijk ook toegevoegd worden. Deze vallen voor mij ook onder de basics.

Meedoen

Heb jij ook iets gemaakt voor deze kleurencombinatie? Stuur me dan een foto door per mail of via Whatsapp en dan zet ik jouw creatie ook op het Pinterestbord dat ik hiervoor heb aangemaakt. Wil je een kijkje nemen en wat inspiratie opdoen? Kijk dan op: https://nl.pinterest.com/prulleke_/kleurencombinatie/

Nieuwsflits

Ik deel iedere week mijn inspiratiekaart in mijn nieuwsbrief. Wil je graag mijn nieuwflits ontvangen? Dat kan! In de zijbalk staat een inschrijfformulier om je op te geven voor mijn mailinglijst. Iedere week ontvang je een mail met inspiratie, informatie over acties en producten. Wanneer je de nieuwsflits niet meer wilt ontvangen, kun je jezelf simpelweg uitschrijven door op de link onderaan de nieuwsflits te klikken.

Veel knutselplezier en tot de volgende keer,

blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice