Hallo Prulleke,

Iedere maand verzin ik een kleurencombinatie die ik onder andere deel in mijn wekelijkse nieuwsflits. Een maand lang maak ik iedere week een project met die combinatie die ik deel op deze website. Ik nodig iedereen uit om mee te doen met deze uitdaging en mij foto’s te sturen van jouw projecten met dezelfde kleurencombinatie. De foto’s deel ik dan op een speciaal Pinterestbord. Zo kun je snel meerdere inspiratiekaarten vinden met een bepaalde kleurencombinatie.

2019-2021 In Colors

Eigenlijk leek het me leuk om deze maand nog een laatste keer de 2019-2021 In Colors als combinatie te gebruiken. Omdat echter een aantal van de producten in deze kleuren niet meer te verkrijgen zijn en ik iedereen de mogelijkheid wil geven om mee te toen heb ik gekozen voor een andere combinatie.

Kleurencombinatie

Om helpen een leuke combinatie te vinden heb ik deze keer besloten om me te laten helpen. Als jij ooit wat hulp nodig hebt bij het maken van een leuke kleurencombinatie kun jij dezelfde inspiratiebron gebruiken als ik: Het Designer Series Paper. Stampin’ Up! gebruikt de prachtigste kleurencombinaties in het Designpapier en daarom besloot ik om 4 kleuren uit een pakket te kiezen:

Kleurencombinatie april 2021

Deze kleuren komen allemaal uit het prachtige Whale of a Time Designpapier. Als je dat papier dus hebt, heb je meteen een voorsprong want het is nu niet meer te bestellen. Ik word vooral heel blij van deze combinatie. Dit zijn 4 van mijn favoriete kleuren die ook nog eens mooie met elkaar samenwerken. Ik ben dan ook heel benieuwd met welke producten jij deze kleuren gaat laten stralen.

Spelregels

Heb je zin om mee te doen en wil je een kaart maken met deze combinatie? Leuk! Ik vraag je natuurlijk wel om je te houden aan een aantal spelregels:

  • Gebruik zo veel mogelijk actueel Stampin’ Up! materiaal. Het hoeft niet nieuw te zijn, maar als iemand wil namaken wat jij hebt gecreëerd, dan is het wel zo fijn als ze de producten nog kunnen bestellen.
  • De kleurencombinatie mag aangevuld worden met de basics (zwart, wit en vanille) maar het is niet de bedoeling om andere kleuren toe te voegen of weg te laten. Metallics en bling mogen natuurlijk ook toegevoegd worden. Deze vallen voor mij ook onder de basics.

Meedoen

Heb jij ook iets gemaakt voor deze kleurencombinatie? Stuur me dan een foto door per mail of via Whatsapp en dan zet ik jouw creatie ook op het Pinterestbord dat ik hiervoor heb aangemaakt. Wil je een kijkje nemen en wat inspiratie opdoen? Kijk dan op: https://nl.pinterest.com/prulleke_/kleurencombinatie/2021-04/

Nieuwsflits

Wil je graag mijn nieuwflits ontvangen? Dat kan ook! In de zijbalk staat een inschrijfformulier om je op te geven voor mijn mailinglijst. Iedere week ontvang je een mail met inspiratie, informatie over acties en producten. Wanneer je de nieuwsflits niet meer wilt ontvangen, kun je jezelf simpelweg uitschrijven door op de link onderaan de nieuwsflits te klikken.

Veel knutselplezier en tot de volgende keer,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice