Hallo Prulleke,

Vandaag heb ik een kaart voor je gemaakt met de kleurencombinatie van de maand juni. Ik koos er voor om deze week met Plantenpost te werken. Ik ben dol op deze bundle omdat ze zo veel mogelijkheden bieden. Kijk maar!

Kleurencombinatie

Iedere maand bedenk ik een kleurencombinatie die ik op mijn website en in mijn nieuwsflits deel. Vervolgens maak ik iedere week met die kleurencombinatie een kaart. Ook nodig ik iedereen uit om met mij mee een eigen creatie te maken. Alle kaarten die ik heb gemaakt plaats ik op een speciaal Pinterestbord. Hierop zet ik ook de foto’s die mij worden toegestuurd van de creaties van anderen. Het is een leuke manier om wat inspiratie te delen en te zien hoe je met dezelfde kleuren een hele andere look kunt maken.

Kleurencombinatie juni 2021

Hierover kun je meer lezen in dit bericht.

Plantenpost

Omdat ik vorige week een diertje had voor mijn inspiratiekaart wilde ik deze week een plantje. Het leek me leuk om deze kleuren samen te gebruiken op dezelfde stempels en zo wat meer kleurverloop te maken. In de natuur hebben blaadjes immers ook meerdere kleuren.

Plantenpost stempelset, foto van Stampin’ Up!

Werkwijze

Ik begon steeds met Mint Macaron op mijn planten stempels. Deze kleur leek me de beste basis. Door de puntjes van de verschillende planten met Crushed Curry, Soft Suede en Night of Navy te kleuren ontstonden hele mooie, ongebruikelijke planten. De potten stempelde ik met Night of Navy maar besloot er ook een paar uitgestanste potten aan toe te voegen in Mint Macaron en Crushed Curry.

De plantenhanger sneed ik uit wat Soft Suede kaartkarton. Deze hing ik aan wat wit Baker’s Twine dat ik door 2 gaatjes in de vouw naar de binnenkant van de kaart had geregen en vast heb geknoopt. Zo kan de plantenhanger ook echt vrij rond bungelen.

Eigen creatie

Heb jij ook een kaart gemaakt met de kleurencombinatie van juni 2021 dan zou ik het heel leuk vinden als je me er een foto van zou willen toesturen. Ik kan jouw kaartje dan toevoegen aan het Pinterestbord zodat we samen nog meer mensen kunnen inspireren om een kaartje te maken en daar iemand mee te verblijden.

Ik kijk er naar uit te zien wat jij maakt met deze kleuren.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice