Hallo Prulleke,

Er is weer een nieuwe maand begonnen met een nieuwe kleurencombinatie om je te inspireren. Daar horen uiteraard weer nieuwe inspiratiekaarten bij. Daarom ben ik al weer lekker aan de slag gegaan voor je, om de kaart voor vandaag te maken.

Kleurencombinatie

Iedere maand bedenk ik een kleurencombinatie die ik op mijn website en in mijn nieuwsflits deel. Vervolgens maak ik iedere week met die kleurencombinatie een kaart. Ook nodig ik iedereen uit om met mij mee een eigen creatie te maken. Alle kaarten die ik heb gemaakt plaats ik op een speciaal Pinterestbord. Hierop zet ik ook de foto’s die mij worden toegestuurd van de creaties van anderen. Het is een leuke manier om wat inspiratie te delen en te zien hoe je met dezelfde kleuren een hele andere look kunt maken.

Kleurencombinatie juni 2021

Hierover kun je meer lezen in dit bericht.

Pampered Pets

De eerste kaart die ik met deze mannelijke combinatie wilde maken was een kaart met de Pampered Pets stempels. Dit is een van de weinige stempelsets waar ik niet aan toe ben gekomen om voorbeelden mee te maken voor de Online Catalogue Launch Party van afgelopen zaterdag. Om iedereen er toch op te attenderen dat deze schattige huisdieren nog in het assortiment zitten, wilde ik ze hier even tonen.

Pampered Pets stempelset, foto van Stampin’ Up!

Werkwijze

Om de beste combinatie te krijgen besloot ik eerst dat ik een bruin hondje wilde met een Mint Macaron halsband en bakje. Dat de spreuk Night Of Navy zou worden lag wat mij betreft ook erg voor de hand en zo had ik alleen nog iets nodig om de Crushed Curry kleur te laten terugkomen. Even speelde ik met het idee om het woord ‘Enjoy’ herhaaldelijk in de achtergrond te gebruiken. Ik gaf toch de voorkeur aan aan clean & simple look en ging daarom toch voor de kleine vlindertjes. Om te voorkomen dat alles op de kaart lijkt te zweven heb ik de Stitched With Whimsy stansen gebruikt om een kadertje te maken om de gestempelde elementen Ik heb het bakje met multifunctionele vloeibare lijm opgeplakt en het hondje wat diepte gegeven met dimensionals.

Het bleek een vrij snelle kaart te zijn die geschikt is voor allerlei feestelijke gelegenheden. Ik heb hem gemaakt met een man in gedachte maar hij kan natuurlijk ook prima naar een meisje/vrouw verstuurd worden.

Eigen creatie

Heb jij ook een kaart gemaakt met de kleurencombinatie van juni 2021 dan zou ik het heel leuk vinden als je me er een foto van zou willen toesturen. Ik kan jouw kaartje dan toevoegen aan het Pinterestbord zodat we samen nog meer mensen kunnen inspireren om een kaartje te maken en daar iemand mee te verblijden.

Ik kijk er naar uit te zien wat jij maakt met deze kleuren.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice