Hallo Prulleke,

Soms wil ik gewoon een kaartje maken omdat het leuk is. Dus dat is wat ik deze week deed met mijn inspiratiekaartje. Ik pakte twee van mijn favoriete stempelsets die ook nog eens bijzonder leuk met elkaar te combineren zijn en ik ging er mee aan de slag. De kleurencombinatie van januari paste prima bij deze stempels en zo had ik weer 2 vliegen in 1 klap geslagen.

Kleurencombinatie

Iedere maand deel ik een kleurencombinatie om lekker mee aan de slag te gaan. Wanneer we een project willen maken, moeten we namelijk veel keuzes maken. Welke stempels, welk designpapier, welk kaartkarton, welke versiersels, etc… Om alvast een van de kleurkeuzes voor je te maken, helpt het je om die andere keuzes makkelijker te maken. Hopelijk helpt het je om aan de slag te gaan en even lekker creatief bezig te zijn. Bovendien kan een onverwachte kleurencombinatie je ook creatief stimuleren om buiten je comfortzone te stappen. Redenen genoeg om een keertje mee te doen, toch?

Januari

De kleurencombinatie van januari is de volgende:

Kleurencombinatie januari 2022

Zo veel Happiness

Het kaartje dat ik deze week met de combinatie heb gemaakt is deze:

Ik wilde graag weer eens Hippo Happiness gebruiken omdat ik die al een tijdje niet heb gestempeld. Vaak kies ik dan het nijlpaardje, dat is mijn favoriete diertje uit deze set. Deze keer viel mijn ook echter ook op de Rainbow of Happiness set en daarbij past natuurlijk een eenhoorn veel beter. Ik stempelde de kleinere eenhoorn-laag als eerste met Fresh Freesia. Persoonlijk heb ik best wat moeite om de figuurtjes perfect uit te lijnen, zeker als ik ze stempel met een blok. Het gebruik van de Stamparatus is dan zeker aan te raden. De grotere laag stempelde ik er overheen met Petal Pink. Het gezichtje stempelde ik met Memento Tuxedo Black voor ik het geheel met de Hippo & Friends stansen uit sneed. Uit wat gold foil sheet stanste ik ook de hoorn. Deze plakte ik snel met wat Multifunctionele Vloeibare Lijm (Tombow) vast voor ik hem kwijt kon raken. Daarna begon ik met het stempelen van mijn regenboog op een basiskaart gemaakt van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Nu wist ik dat ik ook wat wolkjes bij mijn regenboog wilde hebben, maar ik wilde iets anders dan gewoon wit. Ik besloot een Petal Pink wolk te ponsen met de Cloud Punch. Om het magische idee van deze wolk te benadrukken, besloot ik er een tweede wolk achter te plaatsen die ik net iets verschoof. Deze wolk is Fresh Freesia. De andere wolk is Pool Party en deze heeft een Petal Pink schaduwwolk. Voor ik mijn Petal Pink met Fresh Freesia wolk opplakte, stempelde ik er nog de spreuk op. Om het geheel af te maken, heb ik de regenboog en de Fresh Freesia laag van de eenhoorn voorzien van een laagje Wink Of Stella. Het is nu echt een kaart voor een prinsessenmeisje. Ik weet zeker dat zij alle aspecten van deze kaart waardeert.

Meedoen

Wil jij producten bestellen zodat jij ook een kaartje als deze kunt maken? Je kunt de materialen die ik heb gebruikt bestellen via de Stampin’ Up! webshop. Heb je liever wat hulp? Dan kun je jouw bestelling ook doormailen aan leonie@prulleke.nl.

Heb jij met deze kleurencombinatie ook een leuke kaart gemaakt? Stuur me er gerust een foto van door zodat ik deze kan toevoegen aan het speciale Pinterest bord. Zo kunnen we elkaar blijven inspireren en zo anderen verblijden met onze creaties.

Nieuwe kleurencombinatie

Volgende week deel ik een nieuwe kleurencombinatie. Wil je die zeker niet missen, abonneer je dan om mijn nieuwsflits. Je krijgt dan automatisch iedere dinsdag een mailtje van me met daarin de laatste Stampin’ Up! informatie, acties, inspiratie en speciale Prulleke aanbiedingen en activiteiten. Je kunt je inschrijven met het formulier in de rechter zijbalk. Lees je dit op een mobiel apparaat, dan kan het zijn dat je geen zijbalk ziet en dus onder dit bericht moet kijken. Je kunt je uiteraard ook weer uitschrijven als je mijn nieuwsbrief niet leuk vindt dus je zit nergens permanent aan vast.

Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop je weer een beetje te hebben geïnspireerd.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice