Hallo Prulleke,

Opeens scheen de zon en toen ik daarna naar mijn kleurencombinatie keek dacht ik: ijsjes. Heerlijke koude, zoete ijsjes. Ik weet dat we nog een lange weg te gaan hebben voor we de temperaturen hebben bereikt om optimaal te kunnen genieten van de lekkernij, maar tot die tijd kunnen we vast genieten van de stempels. Die zijn trouwens ook heel calorie-arm. De perfecte keuze om een vrolijke verjaardagskaart mee te maken.

Kleurencombinatie

Iedere maand deel ik een kleurencombinatie om lekker mee aan de slag te gaan. Wanneer we een project willen maken, moeten we namelijk veel keuzes maken. Welke stempels, welk designpapier, welk kaartkarton, welke versiersels, etc… Om alvast een van de kleurkeuzes voor je te maken, helpt het je om die andere keuzes makkelijker te maken. Hopelijk helpt het je om aan de slag te gaan en even lekker creatief bezig te zijn. Bovendien kan een onverwachte kleurencombinatie je ook creatief stimuleren om buiten je comfortzone te stappen. Redenen genoeg om een keertje mee te doen, toch?

Maart

De kleurencombinatie van maart is de volgende:

Kleurencombinatie maart 2022

Sweet Ice Cream

Het kaartje dat ik deze week met de combinatie heb gemaakt is deze:

Ik had twee dingen in mijn hoofd toen ik dit kaartje ging ontwerpen. Zomerse dagen met koele ijsjes en scheuren. Ik koos een stuk Pansy Petals Designpapier en scheurde er een strook van. Om de scheurranden nog eens extra aan te zetten, scheurde ik ook een reep Petal Pink kaartkarton doormidden en lijmde dat achter het designpapier voor ik het op de kaart plakte. Op een stuk Basic White stempelde ik mijn ijsjes en spreuk. De ijsjes kon ik uitponsen. De spreuk kostte wat meer tijd want die moest ik handmatig uitknippen. Ik plakte de ijsco op de kaart en bevestigde de spreuk met mini Stampin’ Dimensionals. Als finishing touch voegde ik nog 3 Cinnamon Cider Enamel Dots toe.

Meedoen

Wil jij producten bestellen zodat jij ook een kaartje als deze kunt maken? Je kunt de materialen die ik heb gebruikt bestellen via de Stampin’ Up! webshop. Heb je liever wat hulp? Dan kun je jouw bestelling ook doormailen aan leonie@prulleke.nl.

Heb jij met deze kleurencombinatie ook een leuke kaart gemaakt? Stuur me er gerust een foto van door zodat ik deze kan toevoegen aan het speciale Pinterest bord. Zo kunnen we elkaar blijven inspireren en zo anderen verblijden met onze creaties.

Nieuwe inspiratiekaart

Volgende week deel ik een nieuwe inspiratiekaart met deze kleurencombinatie. Vergeet dus niet om iedere dinsdag even een kijkje te komen nemen op mijn website.

Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop je weer een beetje te hebben geïnspireerd en ik kijk er naar uit te zien wat jij maakt met de kleurencombinatie van maart.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice