Hallo Prulleke,

Afgelopen woensdag is de maand december al weer begonnen en daarom kan ik nu eindelijk de kleurencombinatie van december met je delen. Natuurlijk laat ik niet alleen de kleurencombinatie zien, ik deel ook een inspiratiekaart gemaakt met die kleuren.

Kleurencombinatie

Iedere maand deel ik een kleurencombinatie om lekker mee aan de slag te gaan. Wanneer we een project willen maken, moeten we namelijk veel keuzes maken. Welke stempels, welk designpapier, welk kaartkarton, welke versiersels, etc… Om alvast een van de kleurkeuzes voor je te maken, helpt het je om die andere keuzes makkelijker te maken. Hopelijk helpt het je om aan de slag te gaan en even lekker creatief bezig te zijn. Bovendien kan een onverwachte kleurencombinatie je ook creatief stimuleren om buiten je comfortzone te stappen. Redenen genoeg om een keertje mee te doen, toch?

December

De kleurencombinatie van december is de volgende:

Kleurencombinatie december 2021

In The Moment

Het eerste kaartje dat ik met deze combinatie heb gemaakt is deze:

De afbeelding en spreuk zijn afkomstig uit een nieuwe stempelset genaamd In The Moment. Deze zal vanaf 4 januari 2022 te koop zijn. Ik gebruikte deze keer een paper piecing techniek om mijn kleur aan te brengen. Door de jurk te stempelen op wat Pansy Petals designpapier, heeft mijn jurkje meteen een print. Ik gebruikte wat inkt en een blender pen om wat schaduwen aan te brengen. Het is een hele leuke manier om wat meer uit zowel je stempels als je papier te halen. Als je wilt zien hoe het kaartje precies tot stand is gekomen, dan kun je hier het YouTube filmpje zien waarin ik hem maak.

Meedoen

Heb jij met deze kleurencombinatie ook een leuke kaart gemaakt? Stuur me er gerust een foto van door zodat ik deze kan toevoegen aan het speciale Pinterest bord. Zo kunnen we elkaar blijven inspireren en zo anderen verblijden met onze creaties.

Nieuwe inspiratiekaart

Volgende week deel ik opnieuw kaart met deze kleurencombinatie. Wil je die zeker niet missen, abonneer je dan om mijn nieuwsflits. Je krijgt dan automatisch iedere dinsdag een mailtje van me met daarin de laatste Stampin’ Up! informatie, acties, inspiratie en speciale Prulleke aanbiedingen en activiteiten. Je kunt je inschrijven met het formulier in de rechter zijbalk. Lees je dit op een mobiel apparaat, dan kan het zijn dat je geen zijbalk ziet en dus onder dit bericht moet kijken. Je kunt je uiteraard ook weer uitschrijven als je mijn nieuwsbrief niet leuk vindt dus je zit nergens permanent aan vast.

Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop je weer een beetje te hebben geïnspireerd.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice