Hallo Prulleke,

Omdat er nu geweldig leuke ombre gift bags in het assortiment zijn gekomen leek het me leuk om je eens iets anders dan een kaartje te laten zien. Deze week heb ik het zakje bestempeld en een coördinerend kadolabel gemaakt om je te inspireren met de kleurencombinatie van mei.

Kleurencombinatie

Iedere maand deel ik een kleurencombinatie op www.prulleke.nl en in de nieuwsflits. Vervolgens maak ik iedere week met die kleurencombinatie een project en nodig iedereen uit om met deze kleuren een eigen creatie te maken. Alle projecten worden op een speciaal Pinterestbord gezet. Zowel de projecten die ik heb gemaakt als de foto’s die mij worden toegestuurd van de creaties van anderen. Het is een leuke manier om wat inspiratie te delen en te zien hoe je met dezelfde kleuren een hele andere look kunt maken.

Kleurencombinatie

Deze maand is de combinatie, hoe kan het ook anders, de 2021-2023 In Colors:

Kleurencombinatie april 2021

Hierover kun je meer lezen in dit bericht.

Snailed It

Hoewel we ons nu helemaal aan het richten zijn op alle prachtige artikelen in de nieuwe jaarcatalogus, zoals ombre gift bags, staan er in de januari-juni mini catalogus ook nog een hoop andere artikelen die nu nog verkrijgbaar zijn. Er zijn artikelen die we nu nog kunnen aanschaffen maar die na juni uit het assortiment gaan. Hieronder valt ook de prachtige de Snail Mail suite. En daarom wilde ik deze maand nog eens extra laten zien hoe leuk deze is.

Snailed It bundle, foto van Stampin’ Up!

Werkwijze

Om het label te maken begin je met het stempelen van de paddenstoelen op een stukje Basic White kaartkarton met Memento Tuxedo Black inkt. Deze kun je met de aquapainters en de verschillende In Colors inkt inkleuren. Met de coordinerende Snail Dies kun je de paddenstoelen kluster snel en nauwkeurig uitsnijden. De ondergrond van het label is een stuk Polished Pink kaartkarton dat met de Hippo & Friends stansen is uitgesneden. In die set zit ook het snijmalletje om een gleufje voor het lint te maken. Nadat ik de paddenstoelen met wat Stampin’ Dimensionals had bevestigd en met wit Baker’s Twine een strikje het Papaya Lint had geknoopt, vond ik dat het Ombre Gift Bag ook wel wat extra versiering kon gebruiken.

Alles bij elkaar

Door de slak en spreuk op het zakje te stempelen vormt het meer een geheel met het labeltje. Het labeltje zit overigens nog niet vastgelijmd zodat er nog iets op de achterkant geschreven kan worden.

Eigen creatie

Heb jij ook een kaart gemaakt met de kleurencombinatie van mei 2021 dan zou ik het heel leuk vinden als je me er een foto van zou willen toesturen. Jouw kaartje wordt dan toevoegen aan het Pinterestbord zodat we samen nog meer mensen kunnen inspireren om een kaartje te maken en daar iemand mee te verblijden.

Ik kijk er naar uit te zien wat jij maakt met deze kleuren.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice