Hallo Prulleke,

Hier ben ik weer met de inspiratiekaart voor week 15. Deze keer heb ik niet 1 maar 2 stempelsets gebruikt om mijn kaart te maken. De ene staat op de Retiring List. Daarmee heb ik de achtergrond gemaakt. De ander blijft voorlopig gelukkig nog even in het assortiment.

Kleurencombinatie

Iedere maand bedenk ik een kleurencombinatie die ik op mijn website en in mijn nieuwsflits deel. Vervolgens maak ik iedere week met die kleurencombinatie een kaart en ik nodig iedereen uit om met mij mee een eigen creatie te maken. Alle kaarten die ik heb gemaakt plaats ik op een speciaal Pinterestbord. Hierop zet ik ook de foto’s die mij worden toegestuurd van de creaties van anderen. Het is een leuke manier om wat inspiratie te delen en te zien hoe je met dezelfde kleuren een hele andere look kunt maken.

Nieuwe combinatie

Op dinsdag verstuur ik mijn nieuwsflits en vandaar dat dat ook de dag is dat ik mijn nieuwste inspiratie kaart deel. Deze maand werk ik met de volgende combinatie kleuren:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20210330_102349614_iOS-1024x204.png
Kleurencombinatie april 2021

Hierover kun je meer lezen in dit bericht.

Pattern Play

De eerste set die ik gebruikte bij het maken van mijn kaart was de Pattern Play set. Dit is een fotopolymeer stempelset met allerlei motieven die je op verschillende manieren kunt combineren. Zo ontstaat steeds een ander resultaat en dan gecombineerd met de 50 verschillende kleuren in de Stampin’ Up! lijn betekent dat je eindeloos kunt blijven varieren. Helaas gaat deze set wel uit het assortiment en daarom wilde ik hem nog een keer gebruiken.

Pattern Play Stempelset, foto van Stampin’ Up!

Simply Succulents

De tweede stempelset die ik heb gebruikt is de Simply Succulents set. Deze staat in de januari-juni mini catalogus maar ik heb hem pas recentelijk aan mijn voorraad toegevoegd. Wat is dit een gave stempel! De spreukjes zijn leuk en de afbeeldingen zijn prachtig. Nu ben ik zowiezo al dol op vetplantjes en cactussen dus deze was vanaf het begin al op mijn wishlist. Bij de stempelset is een coördinerende stansenset te verkrijgen. Het leukste aan deze set is dat het deze maand de Focus Bundle is. Dus er is extra veel inspiratie mee te vinden en als je deze maand een bestelling bij me plaatst van minstens € 30,- ontvang je een PDF van een workshopflyer die Stampin’ Up! heeft gemaakt met daarin stap-voor-stap instructies voor 2 leuke projecten.

Simply Succulents stempelset, foto van Stampin’ Up!

Combineren

Hoe heb ik nou deze twee verschillende stempels gecombineerd? Eenvoudig. Ik heb de Pattern Play set gebruikt om eerst de achtergrond te stempelen. Vervolgens heb ik de vetplanten gestempeld en gekleurd met inkt en waterpenselen. Deze gekleurde afbeelding heb ik uitgesneden met de Gestikte Rechthoeken stansen en geplakt op mijn achtergrond. Omdat beide panelen dezelfde kleuren bevatten coördineert het mooi waardoor het geheel iets rustiger oogt dan je aanvankelijk zou verwachten.

Eigen creatie

Heb jij ook een kaart gemaakt met de kleurencombinatie van april 2021 dan zou ik het heel leuk vinden als je me er een foto van zou willen toesturen. Ik kan jouw kaartje dan toevoegen aan het Pinterestbord zodat we samen nog meer mensen kunnen inspireren om een kaartje te maken en daar iemand mee te verblijden.

Ik kijk er naar uit te zien wat jij maakt met deze kleuren.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice