Hallo Prulleke,

Iedere maand verzin ik een kleurencombinatie die ik onder andere deel in mijn wekelijkse nieuwsflits. Een maand lang maak ik iedere week een project met die combinatie die ik deel op deze website. Ik nodig iedereen uit om mee te doen met deze uitdaging en mij foto’s te sturen van jouw projecten met dezelfde kleurencombinatie. De foto’s deel ik dan op een speciaal Pinterestbord. Zo kun je snel meerdere inspiratiekaarten vinden met een bepaalde kleurencombinatie.

Kleurencombinatie

Het leek me leuk om in de combinatie van deze maand een van de In Colors van 2019-2021 te gebruiken. In mei 2021 komt namelijk de nieuwe jaarcatalogus uit dan dan gaan deze prachtige kleuren uit het assortiment. (Gelukkig komen er wel weer 5 nieuwe kleuren voor terug.) Als je terug kijkt naar de kleuren van de andere combinaties dit jaar zie je dat ik iedere maand een uitgaande In Color heb gebruikt. In januari was het Terracotta Tile en in februari was het Rococo Rose. Deze maand is het Pretty Peacock. Het is een prachtige kleur die een luxe uitstraling heeft en makkelijk te combineren is met allerlei andere kleuren uit het Stampin’ Up! pallet

Door de diepe petrol kleur te combineren met geel en rood ontstaat een vrolijke combinatie met een hoog contrast. Als vierde kleur heb ik Pool Party toegevoegd. Deze kan dan als een neutralere kleur gebruikt worden om balans toe te voegen aan het project. Ik ben zo benieuwd wat jullie er mee gaan maken en ik hoop dat jullie je foto’s met me delen zodat ik ze op het pinterest bord kan zetten.

Spelregels

Heb je zin om mee te doen en wil je een kaart maken met deze combinatie? Leuk! Ik vraag je natuurlijk wel om je te houden aan een aantal spelregels:

  • Gebruik zo veel mogelijk actueel Stampin’ Up! materiaal. Het hoeft niet nieuw te zijn, maar als iemand wil namaken wat jij hebt gecreëerd, dan is het wel zo fijn als ze de producten nog kunnen bestellen.
  • De kleurencombinatie mag aangevuld worden met de basics (zwart, wit en vanille) maar het is niet de bedoeling om andere kleuren toe te voegen of weg te laten. Metallics en bling mogen natuurlijk ook toegevoegd worden. Deze vallen voor mij ook onder de basics.

Meedoen

Heb jij ook iets gemaakt voor deze kleurencombinatie? Stuur me dan een foto door per mail of via Whatsapp en dan zet ik jouw creatie ook op het Pinterestbord dat ik hiervoor heb aangemaakt. Wil je een kijkje nemen en wat inspiratie opdoen? Kijk dan op: https://nl.pinterest.com/prulleke_/kleurencombinatie/2021-03/

Nieuwsflits

Wil je graag mijn nieuwflits ontvangen? Dat kan ook! In de zijbalk staat een inschrijfformulier om je op te geven voor mijn mailinglijst. Iedere week ontvang je een mail met inspiratie, informatie over acties en producten. Wanneer je de nieuwsflits niet meer wilt ontvangen, kun je jezelf simpelweg uitschrijven door op de link onderaan de nieuwsflits te klikken.

Veel knutselplezier en tot de volgende keer,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice