Hallo Prulleke,

Wanneer je graag wilt knutselen maar niet goed weet wat, kan een challenge handig zijn. Deze biedt je wat beperkingen waardoor je minder last hebt van keuze-stress. Want met zo veel mooie producten om mee te werken, kan het overweldigend zijn om te bepalen waar je mee aan de slag wilt gaan. Er bestaan vele soorten challenges en ik zet er zelf ieder woensdag ook een uit voor mijn Facebook Live uitzendingen. Als je daar ooit aan mee wilt doen, zou ik dat hartstikke leuk vinden.

Dutch Card Lovers #373

De opdracht die ik deze keer heb gekozen is afkomstig van de Dutch Card Lovers. Deze luidde: Maak een Vellum Panel Card, zoals Jennifer McGuire uitlegt in haar video. Je hoeft NIET het partial diecutting toe te voegen, mag wel. Het gaat vooral over hoe je het vellum verwerkt, het designpapier aan de binnenkant en de cardstock-voorkant met opwerking naar keuze.

Mijn interpretatie

Hoewel ik geen designpapier aan de binnenkant heb gebruikt, heb ik wel aan de overige aanwijzingen van de challenge voldaan.

Een Rondje Gelukswensen

Nadat een vluchtige blik op mijn stempelkast had geworpen wist ik dat Een Rondje Gelukswensen de perfecte set was voor deze opdracht. In mijn hoofd zag is al hoe ik de schelpjes zou stempelen in de voorgrond op Crumb Cake cardstock. De Tahitian Tide kleur die door het vellum zou schijnen om de oceaan na te bootsen. En natuurlijk die prachtige golf in verschillende bijpassende aquarelkleuren. En ja, precies zo is mijn kaart ook gemaakt.

Het enige dat ik nog niet van te voren had uitgedacht was de spreuk en de gele cirkel achter mijn hoofdafbeelding. De Losse Zilverlkleurige Pailletten waren trouwens ook niet bij voorbaat al uitgezocht maar ze geven precies de glinstering die je op een zomers zandstrand ook ziet.

Namaken

Wil jij deze kaart nu namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Voor jouw gemak heb ik een boodschappenlijst aangemaakt met daarin alle materialen die ik gebruikt heb. Wanneer je op die boodschappenlijst-link klikt zie je ook een downloadbare versie van de PDF van dit project.

Het tweede hulpmiddel is natuurlijk het YouTube filmpje waarin je ziet hoe ik het kaartje maakte.

Wil je vervolgens iets aanschaffen om zelf ook creatief aan de slag te kunnen, dan vind je onder het filmpje links naar de webshop. Vergeet niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Plaats je je bestelling liever rechtstreeks bij mij om bijvoorbeeld mee te doen met de verzamelbestelling, dat kan natuurlijk ook. Mail me gerust je bestelling door. De volgende verzamelbestelling is op dinsdag 18 juli.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice