Hallo Prulleke,

In de mini catalogus kwam ik deze leuke kaart tegen. Met de ideeën van deze kaart wilde ik een geboorte kaartje maken.

Originele kaart

Originele kaart van pagina 30 uit de januari-april 2023 mini catalogus images®Stampin’ Up!©

Het idee van de twee labels op elkaar met daar vandaan allemaal bloemetjes, sprak me enorm aan. Omdat ik nog een geboortekaartje nodig had, leek dit me een leuke kaart om te vertalen naar een babykaart. Maar dan wat volwassener…

Mijn variant

Mijn witte basiskaart heb ik bedekt met een stuk Design A Daydream papier. Dit papier is alleen te verkrijgen met Stampin’ Rewards. Die Rewards zijn een beloning voor het plaatsen van een (gezamelijke) order van minimaal € 200,-. Je ontvangt dan voor een percentage van het totale orderbedrag Rewards die je kunt gebruiken om gratis artikelen te kiezen uit het volledige assortiment waaronder ook de speciale HOST-artikelen. Hoe hoger het totale bedrag dat is besteed, des te hoger het percentage van het totaalbedrag dat je in Rewards ontvangt.

Het papier combineerde ik met de Penned Flowers dies en de Echt Iets Bijzonders bundle. Het is je wellicht al opgevallen dat ik die bundel vaak gebruik maar hij is ook zo multi-inzetbaar. Ik ben er dol op! De kaart heb ik verder afgemaakt met wat Crinkled Seam Binding, ook al zo’n onmisbaar product, en wat Heart Pearls.

Namaken

Wil jij deze kaart namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Ten eerste heb ik een PDF voor je gemaakt waarin ik stap voor stap uitleg hoe ik deze kaart heb gemaakt. Optie twee is natuurlijk het bekijken van het bijbehorende YouTube filmpje.

Voor jouw gemak heb ik ook een boodschappenlijst aangemaakt met daarin alle materialen die ik gebruikt heb. Als je online een bestelling plaatst die onder de €200,- blijft, denk er dan aan om gebruik te maken van de Gastvrouwcode van de maand maart: SEP2TYPP. Is je online bestelling met gastvrouwcode meer dan € 50,-? Dan ontvang je aan het einde van de maand een kleinigheidje al

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice